Share
Poți fi de folos: Fight For Animals Baia Mare, cunoscuta asociație care apără drepturile necuvântătoarelor, are nevoie de ajutorul nostru, în această perioadă!

Poți fi de folos: Fight For Animals Baia Mare, cunoscuta asociație care apără drepturile necuvântătoarelor, are nevoie de ajutorul nostru, în această perioadă!

Poți fi de folos! Fight For Animals Baia Mare, cunoscuta asociație care apără drepturile necuvântătoarelor, are nevoie de ajutorul nostru, în această perioadă!

Asociatia Fight for Animals Baia Mare are nevoie de ajutor. Acești oameni care ajută zeci de necuvântătoare în fiecare lună au ajuns să aibă datorii. Haideți împreună să îi sprijinim!

„Lunar depasim suma de 3000 de lei doar pe combustibil, la fiecare caz niciodata nu am cerut bani pentru motorina/benzina, ne-am deplasat pe fondurile noastre proprii. Paul’s shelter functionaza cu un generator de curent, la care se adauga lunar peste 1000 de lei plus alte cheltuieli extra. Avem unele cazuri care nu le-am postat si s-au adunat facturi de platit, care constau in medicamente, hrana sau diete.

Mereu facem imbunatatiri la adapost care ne costa mult financiar. Vom face lunar o astfel de strangere deorece, suntem, in momentul de fata cu datorii de peste 5000 lei. Fara ajutorul vostru, e greu sa mai preluam cazuri, sa intervenim rapid sau sa dam o mana de ajutor. Suntem ONG, functionam pe baza de donatii, nu avem sustinere de la stat. Facebook acoperă comisioanele de procesare, aşadar 100% din donaţia ta merge către organizaţia non-profit”, arată Paul Oșan, fondatorul Asociației Fight For Animals Baia Mare. Donează AICI!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu