Share
Polițist maramureșean, recompensat cu Emblema de onoare a MAI

Polițist maramureșean, recompensat cu Emblema de onoare a MAI

Maramureșeanul Emanuel Mezinger e agent şef adjunct de poliţie în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureşa  și a început munca în poliție chiar de Ziua Muncii, în 2006.

Și-a făcut munca așa cum trebuie, iar pentru el datoria a avut și are program non-stop. Așa se face că în în 12 decembrie 2018, în timpul său liber a reacționat prompt când  se afla la intersecția străzii Matei Basarab cu bulevardul Traian din Baia Mare și a auzit strigătul unei femei, victimă a unui furt. Nu a stat pe gânduri, a alergat după tânărul care a sustras poşeta femeii, reuşind în câteva minute să-l prindă, să-l imobilizeze și să-l conducă la sediul Poliției. Dar nu doar pentru acest gest, ci pentru felul în care și-a pus munca în slujba semenilor și s-a implicat în problemele comunității, Emanuel Mezinger a fost recompensat cu Emblema de onoare a MAI, în cadrul unei festivităţi ocazionate de Ziua Ministerului Afacerilor Interne

„Vă mulţumesc tuturor! Aşa cum am promis, voi face tot ce pot să ajut oamenii. Atunci când munceşti din pasiune şi cu responsabilitate, succesul este garantat!”  – e convins  Emanuel Mezinger.

Lasă un comentariu