Share
Pentru toți sunt sărbători: În județul Maramureș în beneficiul micilor necuvântătoare o mobilizare înainte de Crăciun. Ce cadouri au primit animăluțele! (FOTO)

Pentru toți sunt sărbători: În județul Maramureș în beneficiul micilor necuvântătoare o mobilizare înainte de Crăciun. Ce cadouri au primit animăluțele! (FOTO)

Pentru toți sunt sărbători: În județul Maramureș în beneficiul micilor necuvântătoare o mobilizare înainte de Crăciun. Ce cadouri au primit animăluțele recent!

Cu o săptămână înainte de marea sărbătoare a Crăciunului, cei de la Imobiliare Bayza au realizat o acțiune cu caracter social pentru micile necuvântătoare cu care soarta a fost mai dură, ele aflându-se în adăposturi. Acțiunea a fost o reușită, au arătat organizatorii. Au reușit să strângă, cu aportul a 25 persoane cu suflet mare, suma de 2.500 lei, din care au cumpărat 360 kg mâncare, aceasta fiind repartizată în mod egal, 180 kg la Adăpostul public și 180 kg la Vagabonzii Veseli, respectiv încă 4 saci donați și 2 saci mâncare pisici. Pe ultima sută de metri, s-a mai donat 1.000 lei, astfel că un total de 1.600 lei a fost împărțit către Salvați animalele și Fight For Animals Baia Mare.

Pe final de noiembrie, băimăreanca Roxana Oltean anunța o campanie socială pe rețelele de socializare pentru micile necuvântătoare. Împreună cu Diana Fîrtea, s-a decis să facă o colectă de hrană, jucării, pături, covorașe, lese, zgărzi, etc, pentru animăluțele din adăposturi. Scopul a fost o bucurie de Moș Nicolae și Crăciun. Cei care au pături sau jucării pe care nu le folosesc sau pliculețe, saci cu mâncare ori conserve erau rugați să întindă o mână de ajutor. Tânăra arăta că animăluțele sunt ca niște copii care depind de noi. Reușita a fost un veritabil succes. Tânăra mărturisea că nu se aștepta să existe atât de mulți oameni care vor să ajute animalele. Dorința tinerei a fost să distribuie donațiile la cât mai multe adăposturi publice.

Reprezentanții Asociației Fight For Animals, probabil cei mai harnici luptători pentru drepturile necuvântătoarelor în decursul acestui an, au relatat cum a decurs o zi din activitatea lor, adică exact cea în care au venit ajutoarele de la acțiunile de mai sus, dar și din alte direcții, de la oameni cu suflet mare. În acel timp, membrii asociației au avut de muncă la dezvoltarea proiectelor. Redăm relatarea lui Paul Oșan, fondatorul Asociației Fight For Animals Baia Mare. „Am început ziua în forță la Paul’s Shelter, unde am înaintat puțin cu lucrările la adăpost și ne-am jucat puțin cu cățeii noștri. Vă ziceam de colecta de hrană organizată de Roxana Oltean, iar în urma discuției înainte de a începe, am decis sa redirecționăm tot ce se strânge spre Adăpostul Public din Baia Mare. Ieri s-a încheiat colecta și am fost sunat de Roxana că dorește să aducă toate donațiile la adăpost. S-au strâns 560 kg hrană adult și 104kg hrană junior, plus mâncărică pentru pisici, conserve, pad-uri, paturi și recompense. Mulțumim Roxana că te-ai gândit și la cățeii din Baia Mare. Înainte să o primim pe Roxana la adăpost ne-a contactat domnul Radu Trufan împreună cu prietenii de la Bayza, că în urma evenimentului organizat de Imobiliare Bayza Baia Mare dorește să ne direcționeze 1000 de lei către asociație. Mulțumim din nou Imobiliare Bayza pentru acest gest frumos! Iar spre finalul zilei ne-a făcut o mare bucurie și Sebi Butusan, donând către cățeii din grija noastră hrana BritCare, adult și junior, dezinfectante, boluri, pad-uri și recompense. Azi am întâlnit oameni cu suflet minunat. Iar acum, in jurul orei 18, ne îndreptăm spre casa, ne bucuram că am avut o zi plina de bucurii și gânduri bune. Vă iubim! Echipa Fight For Animals Baia Mare”, arată fondatorul asociației băimărene.

Trebuie să precizăm faptul că puteți sprijini Asociația Fight For Animals Baia Mare pe tot timpul anului. Chiar ar fi indicat încât cheltuielile sunt foarte mari, la fel și efortul membrilor asociației. În luna decembrie chiar s-a realizat un fundraiser, la care mulți iubitori de animale au dorit să contribuie. Dat fiind faptul că această asociație băimăreană este clar una dintre cele mai performante de acest tip din țară, un ajutor ar fi de folos. Felicitări lor și tuturor susținătorilor!

C.Ț.

Foto – pui de câine care își caută stăpân(i), postare Fight For Animals în 15 decembrie + fotografii cu activitățile și darurile primite de Fight For Animals în 18 decembrie.

Citește și

Poți fi de folos: Fight For Animals Baia Mare, cunoscuta asociație care apără drepturile necuvântătoarelor, are nevoie de ajutorul nostru, în această perioadă!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu