Share
Pensionarii din Sighetu Marmației vor avea un nou sediu

Pensionarii din Sighetu Marmației vor avea un nou sediu

Membrii Casei de Ajutor Reciproc Sighetu Marmației au fost informați de către autoritățile locale că vor avea un nou sediu. Instituția a făcut o cerere în cursul anului 2023, în care solicita președintelui Consiliului Județean,Ionel Bogdan, atribuirea în folosință gratuită a unui spațiu. Acea locație avea în vedere o desfășurare a activității asociației în bune condiții.

La sfârșitul anului 2023, cererea a fost aprobată. Membrii Casei de Ajutor Reciproc Sighetu Marmației  se vor putea bucura în viitorul apropiat de un spațiu generos, care are sediul pe strada Alexandru Ivasiuc nr. 15, Sighetu Marmației.  Această locație este în administrația Consiliului Județean Maramureș.

„Aștept cu bucurie momentul în care, după efectuarea lucrărilor  de amenajare interioară a spațiului, să particip la prima activitate a asociației în „casă nouă”, a declarat viceprimarul Daniela Onița-Ivașcu, pentru Graiul Maramureșului.

Asociația CARP Sighetu Marmației a fost înființată în anul 1960, având peste șase decenii de activitate. În anul 2006, asociația a fost afiliată Federației Naționale „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din România.

Lăcrimioara ZOTA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu