Share
Pavel Bartoș are spectacol în Baia Mare!

Pavel Bartoș are spectacol în Baia Mare!

Pavel Bartoș are spectacol în Baia Mare!

Pavel Bartoș nu avea cum să vină în Festivalul Aproape, fără un aproape personal. Așa că ne propune One man aproape show. Deși spectacolul a fost produs în noiembrie 2022, parcă ar fi anticipat conceptul de Aproape al festivalului.

Iată un spectacol al cărui scenariu aparține chiar actorului, căci: „Este un spectacol despre viață, optimist, sincer, poate prea sincer, în care îmi pun sufletul pe tavă și mă dezvălui în fața oamenilor cum n-am făcut-o niciodată până acum. O fac pentru că acum este momentul”, arată Pavel Bartoș.

O punere în scenă a vieții, în care regăsirea cu protagonistul este un lait motiv, căci alege să vorbească cu onestitate despre alegeri și absența lor, despre iubire și neiubire, despre greșeli și decizii, conținând multe nuanțe și elemente autobiografice tratate cu umor și autoironie – stilul care l-a consacrat. Spectacolul vine cu un mesaj concis și clar: „Viața trebuie și merită trăită din plin!”.

Așa că haideți să ne bucurăm de viață alături de Pavel Bartoș, arată organizatorii Festivalului Aproape. Spectacolul este o producție realizată cu sprijinul Teatrului Odeon. Are loc astăzi, 7 mai, de la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

C.Ț.

Citește și

Festivalul Aproape Baia Mare: Vor urca artiști foarte iubiți de public pe scena băimăreană, în 5-12 mai! Aici, programul integral al spectacolelor!

Exclusiv DirectMM! Ramon Filmul: Pavel Bartoș, artistul care încântă cu simplitate și veselie fascinantă; „Este un supererou, care aduce fericire”!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu