Share
Orice ajutor este binevenit: Concert caritabil în Maramureș! Toate încasările vor merge la Gheorghe Mare care are nevoie de noi toți (FOTO)

Orice ajutor este binevenit: Concert caritabil în Maramureș! Toate încasările vor merge la Gheorghe Mare care are nevoie de noi toți (FOTO)

Acum câteva zile DirectMM.ro v-a prezentat cazul lui Gheorghe Mare, un bărbat în vârstă de 53 de ani din Bozânta Mare care suferă de o afecțiune deosebit de gravă, cancer.

Fiica acestuia a lansat un apel umanitar pe rețelele de socializare și prin intermediul publicației noastre, în care solicita oamenilor de bine să îi salveze tatăl, întrucât operația este costisitoare.

Suma necesară se ridică undeva la aproximativ 20.000 de euro. Până în 13 iulie, suma adunată ajunse la 9.000 de euro. Așadar este nevoie de unitate în comunitatea maramureșeană pentru a se strânge fondurile de care familia are nevoie pentru ca bărbatul să beneficieze de operație.

În acest context astăzi, 15 iulie, începând cu ora 18.00, la ATP Tech Center, situat în municipiul Baia Mare, bulevardul București nr. 65, va avea loc un spectacol caritabil. Suportul de intrare va fi în valoare de 20 de lei. Vor concerta Crina Horincar, Georgiana Pop, Ionuț Teudan, Ionuț Uivaroși, Rafila Bărbos, Diana Toma, Livia Filip, Petrică Mureșan, Elod Cine.

Orice ajutor este binevenit și poate salva viața unui semn al nostru. Gheorghe Mare merită șansa la viață necesară în aceste momente deosebit de grele. Așadar ajută și tu!

C.Ț.

Citește și

Un strigăt de ajutor: O tânără maramureșeancă ne roagă să-i salvăm tatăl. Bărbatul are probleme grave de sănătate. Poți ajuta și tu! (FOTO)

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu