Share
Opțiune serioasă pentru calificare, luată de Minaur Baia Mare

Opțiune serioasă pentru calificare, luată de Minaur Baia Mare

Opțiune serioasă pentru calificare, luată de Minaur Baia Mare

Sâmbătă, 26 noiembrie, Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur și Dinamo Pancevo (Serbia), prima manșă a turului III din EHF European Cup.

Partida retur se va disputa sâmbătă, 2 decembrie, la Pancevo (ora 20.00, la noi). Minaur a avut o evoluție bună, a obținut o victorie la 10 goluri diferență și se poate considera cu un picior în optimile de finală. Sigur, mai este și al doilea joc, în cu totul alte condiții, dar avem convingerea că se poate obține un rezultat care să însemne și calificarea. Excelentă evoluția din apărare, precum și cea a portarului Anton Terekhov, care a salvat o mulțime de mingi. Cumpănici s-a descurcat foarte bine pe faza de atac, fiind principalul marcator al echipei noastre, cu 10 reușite.

CS Minaur Baia Mare – Dinamo Pancevo: 33-23 (16-11)
Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare; cca 1.200 spectatori
Arbitri: Georgios Panayides și Marios Andreou (Cipru). Delegat EHF: Stepan Partemian (Grecia)
CS Minaur: Anton Terekhov (19 intervenții, a apărat și un 7m), Hayder Al-Khafadji – Gabriel Cunpănici 10, Milan Korc 8 (3 din 7m), Tudor Botea 3, Tomas Cip 3, Nikola Ivanovic 3 (unul din 7m), Robert Nagy 2, Anderson Mollino da Silva 2, Erik Pop 1, Viorel Fotache 1, Stevan Vujovic, Lucas Sabou. Nu au jucat: Remus Chiș, Ovidiu Ardelean, Vlad Pop. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș
Dinamo Pancevo: Nikola Cirovic (6 intervenții), Nemanja Marjanovic (6 intervenții) – Veljko Cabrilo 5, Marko Perovic 4 (unul din 7m), Stefan Ilic 3, Ilija Bogdanovic 2, Vuk Novakovic 2, Milos Grozdanovic 2 (unul din 7m), Milos Kostadinovic 2, Radovan Ostojic 1, Wael Trabelsi 1, Nikola Jezdimirovic 1, Borisz Dornyei, Nikola Stamenkovic, Dusko Celica, Milan Pavlovic 1. Antrenori: Dragan Markovic, Ivan Distol.
Declarații după meci
Alexcandru Sabou (antrenor Minaur): “În primul rând vreau să le mulțumesc suporterilor care și-au făcut timp și au venit în sâmbăta asta la meci. Au fost extraordinari și astăzi, jos pălăria pentru ei. În al doilea rând le transmit să se bucure cât mai mult de handbal. Atât.”
Gabriel Cumpănici (jucător Minaur): “Nu e important câte goluri am dat, e mult mai important că s-a jucat colectiv și de asta am ajuns la atâtea goluri. Nu cred că 10 goluri este neapărat o diferență sigură. Sârbii au o echipă bună, poate a fost și deplasarea grea pentru ei. În retur, sigur va fi mult mai greu. Avem marți un meci extraordinar de tare cu Timișoara, pentru că ei au mare nevoie de puncte, asta nu că noi nu am avea. Cu asemenea atmosferă vom trece și peste oboseală și peste toate problemele pe care le avem. Sper să câștigăm și acel meci și să ne păstrăm locul pe podium.”

DirectMM.ro

Informații – CS Minaur Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu