Share
O tristețe fără margini: Tânăra polițistă maramureșeană, cea care a luptat pentru viața sa, cu o boală necruțătoare, a trecut la cele veșnice! Anunțul Europol!

O tristețe fără margini: Tânăra polițistă maramureșeană, cea care a luptat pentru viața sa, cu o boală necruțătoare, a trecut la cele veșnice! Anunțul Europol!

O tristețe fără margini: Tânăra polițistă maramureșeană, cea care a luptat pentru viața sa, cu o boală necruțătoare, a trecut la cele veșnice! Anunțul Europol!

Veste deosebit de tristă, astăzi, 15 ianuarie, din partea reprezentanților Sindicatului Europol. Aceștia au anunțat că tânăra polițistă de frontieră Angela Stan a pierdut lupta pentru viață.

„Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela!”, arată reprezentanții Sindicatului Europol.

Despre cazul Angelei Stan, am scris la începutul anului trecut. În luna martie 2021, pe pagina de socializare Car Lovers Tour de pe Facebook a fost postat un apel umanitar. Internauții au fost rugați să vină în sprijinul lui Angi, fiind atașate și conturi bancare pentru cei care doresc să întindă o mână de ajutor tinerei. Ea urma un tratament costisitor în Turcia. „Ați luptat vreodată atât de mult pentru persoana iubita încât la un moment dat ați simțit că ați ajuns la capătul puterilor și totuși, eforturile nu se vedeau îndeajuns? Ați simțit vreodata durerea din sufletul cuiva care își vede persoana mult iubita că suferă în agonie și ar face orice sa ii readucă zâmbetul pe buze? Sper din suflet că nu! Este teribil, este înspăimântător, este o durere ce nu poate fi descrisă în cuvinte! Iată că un apărător al patriei noastre are nevoie de ajutor pentru mult iubita lui sotie, și ea la rândul ei luptător la frontieră! Îndurând șiroaiele de apă ce se scurgeau din înaltul cerului, arșița verii, oboseala teribilă, amândoi au înfruntat acestea ÎMPREUNĂ!!! Au ales să meargă ÎMPREUNĂ pe drumul vieții, au înfruntat multe dar acum îngerul negru al destinului le-a adus în cale cel mai greu obstacol! Angela Stan (Angi) – doamna subofițer al Poliției de Frontieră a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și are nevoie de ajutorul nostru! Tratamentul pe care-l urmează în Turcia este destul de costisitor, iar posibilitățile mult încercate! Alăturat aveți datele soțului precum și conturile bancare! IMPREUNA putem sa le readucem zâmbetul pe buze!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare.

Din păcate, tânăra polițistă din județul Maramureș, cu toate că a încercat realmente din răsputeri, a pierdut această luptă, dar va rămâne în sufletele celor care au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. Redăm doar unul momentan: „Offf draga mea Angi… Îmi plânge sufletul! Am avut speranța că vei fi bine! Drum lin spre Cer suflet frumos!! Cu mare regret, sincere condoleanțe familie greu încercate!!”, a scris Denisa. Dumnezeu să o ierte pe Angi și să o odihnească în pace!

C.Ț.

Citește și

Apel umanitar: O tânără polițistă de frontieră din Sighetu Marmației are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. A fost diagnosticată cu cancer (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Dumnezeu sa o ierte,desi nu are pt. ce…..

    Răspunde

Lasă un comentariu