Share
O primă mare victorie: Fostul antrenor Minaur Baia Mare, Costică Buceschi, a câștigat la debut Supercupa Turciei, cu noua sa echipă! (FOTO)

O primă mare victorie: Fostul antrenor Minaur Baia Mare, Costică Buceschi, a câștigat la debut Supercupa Turciei, cu noua sa echipă! (FOTO)

O primă mare victorie! Fostul antrenor Minaur Baia Mare, Costică Buceschi, a câștigat la debut Supercupa Turciei, cu noua sa echipă, Kastamonu! Va debuta chiar în 12 septembrie în Liga Campionilor!

Performanță deosebită încă de la debut pentru tehnicianul Costică Buceschi, cel care a condus destinele băncii tehnice a echipei băimărene, fie că ea s-a numit HCM Baia Mare sau CS Minaur Baia Mare. Acesta a câștigat cu noua sa echipă Supercupa Turciei.

Kastamonu Belediyesi GSK a învins cu 25-24 (13-10) pe Izmir Büyükșehir Belediyesi GSK, într-un meci desfășurat luni seara la Ankara. Este practic primul trofeu câștigat de Buceschi cu formația care va reprezenta țara Semilunei în actuala ediție a Ligii Campionilor. Costică Buceschi a semnat cu echipa turcă un contract pe un sezon, cu posibilitatea de a fi prelungit dacă toată lumea va fi mulțumită.

În Supercupa Turciei au evoluat și jucătoarele noi care s-au transferat în această vară de la campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica, respectiv Radicevic, Mehmedovic, Rajcic și Raicevic. Majda Mehmedovic a înscris chiar opt goluri. Kastamonu a avut un avans de 9 goluri în minutul 45, însă în încercarea de a oferi minute și jucătoarelor mai puțin experimentate, diferența s-a redus considerabil. Din fericire, în cele din urmă, echipa lui Costică Buceschi a câștigat la un gol.

Costică Buceschi va debuta duminică, 12 septembrie, în Liga Campionilor, cu Kastamonu, împotriva lui Odense Handbold din Danemarca. Un român va fi observatorul meciului, Alin Cîrligeanu. În următoarea etapă, în 19 septembrie, Kastamonu va înfrunta ȚSKA Moscova, care este antrenată de Florentin Pera, fostul tehnician al SCM Râmnicu Vâlcea.

C.Ț.

Lasă un comentariu