Share
O premieră tragică: Vârsta nu contează în fața pandemiei! Un tânăr din Maramureș a fost răpus de COVID-19 la numai… 20 de ani!

O premieră tragică: Vârsta nu contează în fața pandemiei! Un tânăr din Maramureș a fost răpus de COVID-19 la numai… 20 de ani!

Maramureșul înregistează o premieră tragică. Este vorba despre cel mai tânăr pacient diagnosticat cu COVID-19 din județ, care își pierde viața, un băiat în vârstă de 20 de ani. Tot azi, s-a înregistrat și cea mai tânără victimă la nivel național de până acum, un copil în vârstă de 4 ani din Maramureș. Așadar, țineți minte! Nu este de joacă!

CJSU Maramureș a comunicat, astăzi, 3 decese în Maramureș. Este vorba despre o femeie din categoria de vârstă 60-69 de ani, un bărbat din categoria de vârstă 70-79 de ani, respectiv un tânăr (!!!) din categoria de vârstă 20-29 de ani cu toții cu comorbidități.

Tânărul despre care vorbim este cea mai tânără victimă din cauza COVID-19 din Maramureș până în prezent. Conform informațiilor noastre, avea numai 20 de ani și era dintr-o localitate din Maramureșul Istoric. Această tragedie a fost precedată de altele două în județ, în care persoane tinere au fost răpuse de COVID-19. O tânără profesoară în vârstă de 25 de ani a decedat la finalul lunii august și o tânără însărcinată în vârstă de 31 de ani a decedat la finalul lunii iulie.

DirectMM.ro 

Lasă un comentariu