Share
O altfel de misiune: Un echipaj al Serviciului Rutier Maramureș a însoțit, cu semnalele acustice și luminoase pornite, un autoturism care transporta un bolnav

O altfel de misiune: Un echipaj al Serviciului Rutier Maramureș a însoțit, cu semnalele acustice și luminoase pornite, un autoturism care transporta un bolnav

Sâmbătă, 24 septembrie, un echipaj al Serviciului Rutier Maramureș a executat o altfel de misiune.

Aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe D.N. 1C în comuna Cicârlău, echipajul a observat, în jurul orei 19.30, un autoturism care se deplasa dinspre orașul Seini spre municipiul Baia Mare cu o viteză superioară celei legale, având luminile de avarie în funcțiune.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea și oprirea acestuia, au identificat conducătorul auto care le-a explicat polițiștilor că se grăbește întrucât transportă un bărbat la spital. Într-adevăr, pe bancheta din spate a autoturismului se afla un bărbat de 48 de ani din Negrești Oaș, care acuza dureri mari și necesita de urgență îngrijiri medicale.

Astfel, cei doi polițiști, șeful Serviciului Rutier Maramureș, comisar șef de poliție Gherman Dorin, și agent șef principal de poliție Sarca Bogdan, au pornit semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție și au însoțit autoturismul până la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare.

Bărbatul a fost operat în aceeași seară, a fost stabilizat de către medici și a rămas internat pe Secția Chirurgie.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu