Share
Momente festive pentru 20 de bunici maramureșeni

Momente festive pentru 20 de bunici maramureșeni

Momente festive pentru 20 de bunici maramureșeni

„Stai în tovărăşia celor bătrâni şi cu cel înţelept te uneşte! ” (Isus Sirah 6, 35)

În fiecare an la 1 octombrie se sărbătorește „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”. Prin acțiunile sale pastorale, sociale, filantropice și duhovnicești, Biserica aduce alinare bătrânilor și dă un sens pozitiv bătrâneții .

Asociația Filantropia Maramureșeană și Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului au organizat, cu prilejul acestei sărbătoriri, un moment festiv pentru 20 de bunici din diferite medii.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, bunicii au fost primiți la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime”, într-un cadru cald și duhovnicesc, unde au stat împreună la o masă caldă cu ostenitorii instituției noastre, arată organizatorii, adică pr. Adrian Morar, pr. Andrei Pop, Adela Ioana Bontoș cât și Anamaria Petrean. Au fost prezenți și tineri de la ASCOR Baia Mare, care i-au bucurat pe cei prezenți cu pricesne și alte cântece. Dialogul înfiripat între participanți a arătat încă o dată bucuria și necesitatea comuniunii, arată reprezentanții Asociației Filantropia Maramureșeană.

„Nu dispreţui vorba celor bătrâni, că şi ei au învăţat de la părinţii lor. Că de la ei vei învăţa înţelepciunea şi îndemânarea de a da răspuns bun la nevoie” (Isus Sirah 8,9)

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu