Share
Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a fost prezent la deschiderea Târgului Internațional Agraria care are loc zilele acestea, în județul Cluj!

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a fost prezent la deschiderea Târgului Internațional Agraria care are loc zilele acestea, în județul Cluj!

Ministrul Adrian Ionuț Chesnoiu a fost astăzi prezent la deschiderea Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, Agraria, ce are loc în județul Cluj.

Manifestarea constituie o oportunitate pentru fermierii din toată țara de a se informa despre noutățile referitoare la tendințele și inovațiile agricole actuale, iar specialiștii din domeniu au ocazia de a realiza schimburi de informații și de a încheia parteneriate.

MADR arată că vă așteaptă la eveniment la standul AM PNDR, alături de colegii de la AFIR, APIA și Direcția pentru Agricultură Județeană Cluj, în perioada 5-8 mai, pentru a vă furniza toate informațiile de care aveți nevoie despre fonduri europene și multe altele.

„M-am bucurat să fiu alături de fermieri din toată țara la Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, Agraria – Cluj. Acest eveniment este o oportunitate pentru fermierii din toate regiunile să se informeze cu privire la noutățile referitoare la tendințele și inovațiile agricole actuale. Specialiștii din domeniu au ocazia de a realiza schimburi de informații și de a încheia parteneriate viabile pentru domeniile lor de interes”, arată ministrul Agricuturii și Dezvoltării Rurale.

Ministrul Adrian Ionuț Chesnoiu este recunoscut ca fiind un tânăr de foarte mare valoare și implicat total în activitatea pe care o desfășoară, asigurând la cele mai înalte standarde şi comunicarea la nivelul instituției. Ar mai fi de remarcat că ministrul a arătat că se va implica în domeniul revigorării culturilor de sfeclă de zahăr în contextul în care, considerăm noi, acest domeniu important a fost neglijat de către guvernările care s-au perindat la cârma ţării. Mai exact, Chesnoiu a anunțat că va continua seria întâlnirilor cu fermierii cultivatori de sfeclă de zahăr din zona Ardealului, pentru a discuta împreună cu ei soluțiile pe care le avem la îndemână pentru menținerea în activitate a fabricii de zahăr de la Luduș. Ministrul precizează că a fost mandatat de Guvern să demareze negocierile pentru continuarea activității acestei unități de producție, pentru menținerea locurilor de muncă de acolo și pentru a le asigura continuitate și predictibilitate cultivatorilor de sfeclă de zahăr din zonă.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu