Share
Minaurul băimărean, locul 2, doar după 7m!

Minaurul băimărean, locul 2, doar după 7m!

Minaurul băimărean, locul 2, doar după 7m!

Vineri și sâmbătă, în sala ”Gheorghe Barițiu” din Turda, s-a disputat un turneu de pregătire, în sistem play-out, cu participarea a patru echipe din Liga Zimbrilor. Gazdele de la Potaissa și CS Minaur Baia Mare au câștigat meciurile din prima zi, astfel că în ziua a doua au jucat finala turneului, arată csminaur.ro.

A fost un meci echilibrat în care niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă decisiv, astfel că partida s-a terminat la egalitate. Mai apoi, la aruncările de la 7m s-au impus gazdele cu 5-4. De la echipa noastră trei jucători nu au participat la turneu: Stevan Vujovic (la Mondialele din Suedia și Polonia), Tudor Buguleț și Mihai Dobra (accidentați). În partida cu Turda nu au fost folosiți Călin Căbuț, Erik Pop și Bogdan Mănescu, care au fost ușor accidentați.

AHC Potaissa Turda – CS Minaur Baia Mare: 31-31 (16-17) – 5-4 după 7m
Potaissa: Vojvodic 6, Ghivil 5, Groff 5, Thalmaier 4, Pințoiu 4, Dumitriu 3, Talas 3, Daniel Pop 1, Vereș, Radu Lazăr, Pavel
Minaur: Barna Buzogany (12 intervenții, a apărat și 2 de 7m), Anton Terekhov – Viorel Fotache 4, Daniel Bera 4, Nemanja Ratkovic 4, Anderson Mollino da Silva 4, Ovidiu Ardelean 3, Stefan Vujic 3, Artem Kozakevych 3 (unul din 7m), Milan Kotrc 2 (unul din 7m), Lucas Sabou 1, Tomas Cip 1, Gabriel Massuca Teca 1, Robert Nagy 1. Antrenor Alexandru Sabou

În meciul de vineri: CS Minaur Baia Mare – HC Odorhei: 29-23. Minaur: Buzogany (12 intervenții, a marcat un gol) – Mollino 6, Kotrc 4, Căbuț 3, Bera 3, Ardelean 2, Sabou 2, Ratkovic 2, E. Pop 1, Mănescu 1, Kozakevich 1, Cip 1, Nagy 1, Teca 1, mai arată csminaur.ro.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu