Share
Preoții și militarii băimăreni au donat sânge

Preoții și militarii băimăreni au donat sânge

Preoții din Protopopiatul Ortodox Baia Mare s-au mobilizat și au mers în număr mare la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș pentru a dona sânge, marți 17 septembrie. „În acţiunea „Donează sânge, salvează o viaţă”, preoţii din Protopopiatul Baia Mare s-au mobilizat pentru a veni şi ei în sprijinul celor care sunt în suferinţă, în necazuri şi nevoi, pentru a-i ajuta pe cei care sunt pe paturile de spitale, pentru a dona o picătură din viaţa lor pentru a prelugi viaţa semenilor lor. Cred că nu greşesc când spun că primul donator din lume a fost Însuşi Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Care şi-a jertfit sângele Său pe lemnul Crucii de pe Muntele Golgota în sprijinul şi ajutorul mântuirii întregului neam omenesc” –  a spus Părintele Protopop de Baia Mare, Fabian Coroian, cel care a lansat chemarea la donarea de sânge.

La începutul acestei săptămâni, și militarii Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramureș și camarazi din garnizoana Baia Mare au donat sânge în cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”, organizată pentru a doua oară în acest an. Beneficiile materiale rezultate din acest gest au fost cumulate și transpuse într-o bursă de studii. acordată unui elev cu posibilități materiale modeste.

 

 

2 Comentarii în această postare

 1. Niste bani nu dau?

  Răspunde
  • „Beneficiile materiale rezultate din acest gest au fost cumulate și transpuse într-o bursă de studii. acordată unui elev cu posibilități materiale modeste.”
   Tu cu ce ai contribuit? A, cu nimic. Ciocul mic atunci!

   Răspunde

Lasă un comentariu