Share
Mesajul Mădălinei Breban: “De câteva zile am început să ies la aer curat. Am mereu grijă să mă dezinfectez, pentru a nu intra în contact cu acest virus”

Mesajul Mădălinei Breban: “De câteva zile am început să ies la aer curat. Am mereu grijă să mă dezinfectez, pentru a nu intra în contact cu acest virus”

Mădălina Breban, tânăra în vârstă de 21 de ani din Chiuzbaia, diagnosticată cu cancer, se simte mai bine, însă mai are nevoie de recuperare pentru a reveni la normal.

Tânăra a început să iasă la aer curat și acum așteaptă un răspuns de la o clinică din străinătate. În acest context, ea a scris pe grupul destinat ei de pe rețeaua de socializare Facebook. Ea a punctat și faptul că are mare grijă să se apere de virusul care dă bătăi de cap întregii planete.

“Vreau să știți ca sunt tot mai bine pe zi ce trece, picioarele încă nu pot să le mișc, dar fac mici progrese (am spasme din ce în ce mai des), mai am nevoie de recuperare pentru a putea reveni la normal. De câteva zile am început să ies la aer curat, deoarece starea mea s-a îmbunătățit, iar eu neputând să mă deplasez și stând așa mult în pat, am început să fac escară la călcâie și spate! Am mereu grijă să mă dezinfectez, pentru a nu intra în contact cu acest virus.

Este un efort și pentru prietenul meu să mă ducă zi de zi la mașină de la etajul 1 în brațe și să mă pună în cărucior. Aceste ieșiri îmi fac foarte mult bine, atât fizic, cât și psihic. Săptămâna aceasta termin Radioterapia aici, în Baia Mare și sper să primim un răspuns de la o clinică din străinătate. O să vă țin la curent cu toate veștile noi. Vă îmbrățișez. Țin să vă mulțumesc tuturor celor care sunteți alături de mine”, a scris Mădălina Breban.

Faptul că se simte bine nu poate decât să ne bucure, mai ales că solidaritatea maramureșenilor și nu numai a fost una exemplară. DirectMM.ro este în continuare alături de Mădălina și dorința noastră este să revenim cu cele mai bune vești în ceea ce privește starea ei de sănătate.

C.Ț.

Citește și

Uniți suntem mai puternici: Maramureșeanca Mădălina, în vârstă de 21 de ani, are nevoie urgentă de ajutorul nostru! „Nu mi-am mai simțit picioarele!”. Cum o putem ajuta


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu