Share
Polițiști în misiunea ”Împădurirea” (GALERIE FOTO)

Polițiști în misiunea ”Împădurirea” (GALERIE FOTO)

Pentru al şaselea an consecutiv, poliţiştii maramureşeni au răspuns invitaţiei reprezentanţilor Direcţiei Silvice de a-i sprijini în acţiuni privind mediul. Astfel, luni, 15 aprilie, oamenii legii au dat o mână de ajutor la plantarea a 8.900 de puieţi de molid pe o zonă din Pasul Gutâi, aflată în administrarea Ocolului Silvic Baia Sprie, unde în urma unei furtuni din anul 2017 au fost distruşi mai mulţi arbori.

La acţiunea de împădurire polițiștii au lucrat cot la cot cu peste 100 de elevi de la Şcoala nr. 2 Baia Sprie, de la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi Colegiul Tehnic ”George Bariţiu” din Baia Mare, cu dascăli, cu angajați ai Primăriei Baia Sprie și ai Gărzii Forestiere. Direcţia Silvică Maramureş a pus la dispoziţia participanţilor echipamente de protecţie, unelte şi, firește, puieţi.

Prin participarea la această acţiune poliţiştii au vrut să atragă atenţia asupra importanţei educaţiei ecologice şi a rolului esenţial pe care îl are pădurea în menţinerea echilibrului ecologic.

Lasă un comentariu