Share
”Mărțișor meșteșugit / La muzeu a poposit!”: Atelier virtual de mărțișoare la Muzeul de Etnografie și Artă Populară Maramureș

”Mărțișor meșteșugit / La muzeu a poposit!”: Atelier virtual de mărțișoare la Muzeul de Etnografie și Artă Populară Maramureș

Pentru că se apropie cu pași repezi luna martie, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș organizează evenimentul online ”Mărțișor meșteșugit / La muzeu a poposit!”.

Acțiunea se va desfășura sub forma unui atelier virtual de mărțișoare și povești și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani. Participanții sunt invitați să trimită fotografii atât ale mărțișoarelor, cât și ale felicitărilor realizate acasă până în data de 10 martie 2021, în vederea realizării unei expoziții virtuale.

Cei interesați de evenimentm pot găsi mai multe informații pe paginile de facebook ale instituției de cultură: https://ro-ro.facebook.com/MJEAPMM/ sau https://www.facebook.com/MuzeulSatuluiBM/.

Fotografiile lucrărilor se trimit pe adresa de e-mail contact@etnografie-maramures.ro sau printr-un mesaj pe paginile menționate.

„Dacă îți place să colorezi, să pictezi, să lipești, să decupezi, dacă vrei să iei tot soarele de după nori și să-l așterni într-o felicitare pentru mămica ta sau ghiocelul ce-și scutură de zăpadă căpșorul este inspirația ta de a crea un mărțișor pentru bunica, atunci te provocăm să vestim împreună sosirea primăverii iar lucrările voastre vor alcătui o expoziție …virtuală! Nu uitați să scrieți numele vostru, vârsta și localitatea unde locuiți” – precizează cei de la muzeu.

Lasă un comentariu