Share
Maramureșeancă atacată de soț sub privirile copiilor, iar fiul celor doi, rănit apărându-și propria mamă! Cazul înjunghierii, cercetat de polițiști!

Maramureșeancă atacată de soț sub privirile copiilor, iar fiul celor doi, rănit apărându-și propria mamă! Cazul înjunghierii, cercetat de polițiști!

Maramureșeancă atacată de soț sub privirile copiilor, iar fiul celor doi, rănit apărându-și propria mamă! Cazul înjunghierii, cercetat de polițiști!

Scene de groază în Sighetu Marmației. O femeie s-a ales cu mai multe leziuni corporale, după ce a fost atacat chiar de soțul ei, dar care are ordin de protecție după ce a fost agresată!

Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribinalul Maramureș, arată pentru DirectMM.ro, că sceele de groază s-au produs duminică, 2 octombrie. „Pe numele bărbatului exista un ordin de protecție. Din informațiile existente, totul s-ar fi produs pe fondul geloziei. Bărbatul a pătruns fără drept în curtea surorii soției sale, după care și-a atacat soția, provocându-i leziuni care i-au pus viața în primejdie. După agresiune, acesta a fugit. În timpul agresiunii, a fost rănit și fiul celor doi soți, în vârstă de 15 ani. Încă sunt în cercetare circumstanțele în care s-a întâmplat totul. În data de 3 octombrie, acesta a fost identificat, prins, reținut, urmând ca marți, 4 octombrie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cert este că este cercetat acum pentru mai multe infracțiuni”, arată pentru DirectMM.ro Bogdan Gabor.

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș a emis un comunicat cu privire la acest caz. „Un bărbat de 36 de ani din Câmpulung la Tisa a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea mai multor infracțiuni. La data de 01 octombrie a.c. la ora 20.29, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani, care a apelat numărul unic de urgență sesizând faptul că soțul acesteia, un bărbat de 36 de ani din Câmpulung la Tisa a agresat-o fizic. Victima a refuzat transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și totodată a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu. La data de 02 octombrie a.c., la ora 10.00, polițiștii sigheteni au fost sesizați cu privire la faptul că în timp ce victima se afla la sora sa în Sighetu Marmației, soțul său a urmărit-o. Polițiștii au constatat faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia. La data de 02 octombrie a.c., la ora 14.20, polițiștii sigheteni au fost sesizați din nou prin apel 112 cu privire la faptul că bărbatul s-a deplasat pe strada Lazu Șesului din Sighetu Marmației, unde i-a aplicat soției sale mai multe lovituri cu un obiect tăietor ascuțit, provocându-i leziuni corporale. Totodată, fiul acestora, un tânăr de 15 ani, a intervenit pentru a-și apăra mama, moment în care și lui i-au fost provocate leziuni corporale. Aceștia au fost transportați la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma activităților întreprinse de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei sigheteni, bărbatul de 36 de ani a fost identificat în municipiul Sighetu Marmației, iar față de acesta s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, încălcarea ordinului de protecție provizoriu și tentativă la omor calificat asupra a două persoane vătămate. Astfel, ieri, 03 octombrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a dispus reținerea bărbatului de 36 de ani. Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE – „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul de urmărire penală nr. 236/P/2022 din data de 4 octombrie 2022 şi, în consecinţă, În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 4 octombrie 2022 2021 până în 2 noiembrie 2022 inclusiv a inculpatului ZELENSZKI ATTILA (..) pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prevăzută de art. 205 alin. 1 Cod penal, încălcarea ordinului provizoriu de protecţie prevăzută de art. 47 alin. 2 din Legea nr. 217/2003 şi tentativă la infracţiunea de omor calificat prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 188 alin. 1, art. 189 alin. 1 lit. a şi lit. f Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 4 octombrie 2022”, se arată în soluția pe scurt.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu