Share
Maramureșeanca Andrada Maria Grumaz din Italia: Artista a lansat a treia sa melodie proprie; Este prima piesă în limba română și este compusă de ea

Maramureșeanca Andrada Maria Grumaz din Italia: Artista a lansat a treia sa melodie proprie; Este prima piesă în limba română și este compusă de ea

Maramureșeanca Andrada Maria Grumaz din Italia: Artista a lansat a treia sa melodie proprie; Este prima piesă în limba română și este compusă de ea

O experiență personală a determinat-o pe maramureșeanca Andrada Maria Grumaz să compună al treilea său single. Piesa se numește „Nu mă lăsa” și vorbește despre faptul că greutățile vieții pot fi depășite mai ușor atunci când ai persoana potrivită alături de tine.

Lansarea pe platformele de specialitate a avut loc în urmă cu câteva zile și piesa are deja multe vizualizări. Am vorbit cu maramureșeanca despre acest cântec și a determinat-o să îl lanseze. Tânăra a mărturisit că ea a compus piesa, ulterior fiind ajutată cu negativul. Iar rezultatul este unul frumos.

Piesa are o poveste specială, în contextul în care Andrada locuia în Italia de ani buni alături de familie, dar părinții săi s-au mutat în altă țară. Piesa este în limba română, dar se menține și o declarație de dragoste în limba italiană. „Vorbește despre viața mea, ai mei au plecat din Italia în altă țară și eu cu el am rămas aici, în Italia. Ne-am maturizat împreună, ca să spun așa. Am scris piesa singură, iar Daniel Mitroi mi-a făcut negativul piesei. Vreau să subliniez că eu am scris piesa asta din propria experiență. Când viața îți oferă greutăți, este bine să ai persoana potrivită alături de tine”, arată pentru DirectMM.ro Andrada Maria Grumaz.

Povestea muzicală a Andradei

Andrada Maria Grumaz a împlinit în 11 septembrie 2023 frumoasa vârstă de 22 de ani. Și are planuri mari. Vrea să schimbe la rândul său ceva. Ea vrea să aducă bucurie prin muzică, întrucât visul ei a fost încă de mică să cânte în fața unui public numeros. Primul pas l-a reușit deja. În 12 septembrie 2021 a lansat prima sa piesă. Andrada, de loc din Baia Mare, dar stabilită în Italia, de 14 ani, în zona Milano, a lansat primul său single. Piesa s-a numit „Scuse” și este în limba italiană, doar că dată fiind apropierea teribilă, lingvistic vorbind, între italiană și română, iubitorilor de muzică din țara noastră nu le este foarte greu să rețină versurile. Mai ales că piesa sună foarte bine, are un ton foarte fresh și îți rămâne în memorie încă de la prima audiție.

Fiind la început, Andrada spera că piesa ei va fi un succes, iar mai apoi, pe rând, vor veni și altele. Și a venit și a doua piesă. Ea se numește „Festa” și s-a lansat în luna august 2022.

„Inițial, am avut un blocaj în a scrie, efectiv nu aveam inspirație. Între timp, mi-am găsit un loc de muncă la Milano, într-un restaurant foarte cunoscut, vizitat de foarte mulți turiști. Mulțumită unei colege românce, am cunoscut-o pe actuala mea profesoară de canto, care este din Bulgaria, care a reușit să mă mobilizeze și să mă ajute să evoluez atât din punct de vedere vocal, cât și în ceea ce privește realizarea compozițiilor. La fel ca și prima piesă, eu am scris-o și pe aceasta, iar profesoara mea de canto m-a ajutat să o perfecționez, pentru ca melodia să sune mai bine. Videoclipul a fost filmat la lacul Iecco din Lombardia. Am ales această locație, întrucât piesa este de vară, iar festa înseamnă petrecere. Refrenul mi-a venit pur și simplu și arată că trebuie să petrecem în fiecare zi și să nu ne oprim niciodată, astfel vom putea zâmbi”, arată pentru DirectMM.ro Andrada. În așteptarea unui single propriu, vrăjită de superhitul „Flowers”, semnat de Miley Cyrus, tânăra maramureșeancă și-a dorit să lanseze un cover al piesei. Iar acest lucru s-a întâmplat. În 27 mai a lansat un cover prelucrat de MD DJ, un cunoscut DJ român, care activează în Milano. „Am intrat în contact cu MD DJ, care este destul de cunoscut peste tot în lume, pentru remixurile care le face. Am venit cu ideea respectivă, findcă îmi place textul foarte mult si trasmite un mesaj foarte puternic pentru toatte femeile din lume”, mai arată băimăreanca Andrada. Aceasta arată că are proiecte în lucru, care vor ieși la iveală atunci când va simți momentul că ar trebui să fie lansate. Dar până una alta, coverul cântat de Andrada și remixat de MD DJ, pe numele său real, Daniel Mitroi, face furori în discotecile și cluburile din Italia. Iar acum a venit a treia piesă proprie!… Mult succes îi dorim în cariera viitoare!

C.Ț.

Citește și

România Talentată: Tânăra Andrada Maria Grumaz, artistă din Maramureș, cover la o piesă specială, în Italia! Hitul „Flowers” în colaborare cu MD DJ


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu