Share
MaraMedica, evenimentul ajuns la a XIX-a ediție, are loc luna viitoare

MaraMedica, evenimentul ajuns la a XIX-a ediție, are loc luna viitoare

Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează, în perioada 14 – 16 martie 2024, manifestarea expozițională dedicată profesioniștilor din industria medicală – MaraMedica

Evenimentul este la cea de-a XIX-a ediție și va avea loc în „Salonul Artelor” din cadrul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare. Cu această ocazie vor fi aduse în atenția publicului interesat tehnologii digitale și soluțiile moderne care răspund provocărilor medicinei generale.

Ca la fiecare manifestare expozițională dedicată acestui domeniu sunt invitați să participe producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea activității medicinei generale, prestatori de servicii specializate, antreprenori sau chiar dezvoltatori de tehnologii pentru industria medicală și farmaceutică.

Componenta expozițională a MaraMedica oferă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienți actuali și potențiali, în cadrul unui eveniment creditat EMC, organizat în aceeași perioadă de Colegiul Medicilor Maramureș, în Sălile de Conferință ale bibliotecii.

Expo MaraMedica este evenimentul Camerei de Comerț și Industrie Maramureș care se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină.

Programul de vizitare este între orele 10.00 și 19.00 (joi și vineri), iar sâmbătă între orele 09.00 și 13.00. Intrarea este liberă.

Înscrieri și informații se pot obține la email: expo@ccimm.ro sau telefon 0733674898, persoană de contact Oana Bran.

Pentru componenta științifică, informații suplimentare la email office@colmedmm.ro sau telefon și fax la 0262-218018, site: www.colmedmm.ro.

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu