Share
Lucrări de modernizare finalizate la Judecătoria Târgu Lăpuș

Lucrări de modernizare finalizate la Judecătoria Târgu Lăpuș

Lucrările de modernizare și reabilitare la Judecătoria Târgu Lăpuș au fost finalizate, astfel că  pe 29 ianuarie 2024, momentul a fost sărbătorit.

Proiectul a fost inițiat în 2022, iar contractul în valoare de 1.680.929,95 de lei (fără TVA) a fost semnat ăn luna mai, 2023. Astfel, totul s-a derulat cu celeritate, fiind finalizat cu trei luni înainte de termenul prevăzut în proiect.

Proiectul a vizat, între altele, înlocuirea tâmplăriei, pardoselilor şi obiectelor sanitare, refacerea finisajelor interioare, reparaţii locale, refacerea zonei de acces principal.

De asemenea montarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, montarea unei balustrade din metal, realizarea unui termosistem eficient energetic la exterior, lucrări de termoizolare, revizia unor elemente de lemn ale șarpantei,

Ample lucrări de reabilitare

Au mai fost vizate refacerea tencuielillor exterioare, înlocuirea sistemului de colectare a apelor pluviale, realizarea unor lucrări de reparaţii la împrejmuirea existentă a proprietății, refacerea trotuarului perimetral, a aleilor pietonale și a celor carosabile, dezafectarea instalațiilor electrice și refacerea integrală a acestora, redimensionarea sistemului de iluminat conform activităților desfășurate în fiecare zonă.

Totodată, s-a avut în vedere regândirea sistemului de stingere a incendiilor pentru întreaga instanță și adaptarea acestuia la cerințele actuale impuse de legislație,lucrări vizând instalaţia de alimentare cu apă etc., arată reprezentanții Judecătoriei.

„La eveniment au participat preşedinţii Tribunalului Maramureş şi ai judecătoriilor arondate, domnii Mihai Paşca, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei, şi Claudiu Teodorescu, secretar general, dna. Jud. Carmen Pop, vicepreşedintele Curţii de Apel Cluj, şi alţi distinşi colaboratori ai instanţei. Le mulţumim tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a acestui proiect, pentru colaborarea deosebită şi sprijinul acordat”, se arată într-un comunicat remis presei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu