Share
„Let’s Do It Romania”: În comuna maramureșeană Groși campania s-a întâmplat cu activa implicare a tuturor autorităților! Ce au realizat!

„Let’s Do It Romania”: În comuna maramureșeană Groși campania s-a întâmplat cu activa implicare a tuturor autorităților! Ce au realizat!

„Let’s Do It Romania”: În comuna maramureșeană Groși campania s-a întâmplat cu activa implicare a tuturor autorităților! Reușita celor implicați!

Trebuia să fie în 17 septembrie 2022, doar că vremea a determinat autoritățile să hotărască o altă dată pentru acest demers și se pare că este de bun augur decizia lor.

În Groși, s-a declanșat o mobilizare fabuloasă de forțe, astfel încât succesul acțiunii s-a dovedit a fi unul sigur. Au profitat de vremea mai bună ca atunci și în 1 octombrie au ecologizat comuna.

„Sâmbătă, 01.10.2022, în localitatea Groși a avut loc campania de ecologizare, în cadrul proiectului național „Let’s Do It, Romania”, organizată de către Primăria Groși în parteneriat cu Școala Gimnazială „Gheorghe Lupan” și parohia ortodoxă din localitatea Groși. Mulțumim părintelui paroh Pop Claudiu pentru că împreună cu familia, au fost prezenți alături de noi, mulțumim doamnei educatoare Micheș Aurelia și tuturor copiilor prezenți!”, arată reprezentanții administrației locale.

Poate atrunci când mai aruncați aiurea ceva, vă veți gândi la acești copii destoinici care vă adună mizeriile! Poate data viitoare veți avea gândul cel bun!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu