Expoziția de fotografie „On Cool Art – Body Painting pe Cicatrici Oncologice”- eveniment dedicat încurajării și speranței - 14 minute în urmă
Andreea Ghițiu, una din vocile de aur ale Maramureșului: „Muzica este viața mea, este modul prin care mă exprim și prin care reușesc să transmit emoție” - 23 minute în urmă
Pr. Adrian Dobreanu: Meditație la Duminica vameșului și a fariseului – început al pregătirii noastre pentru Postul cel Mare - 1 oră în urmă
Profanare în inima Vaticanului! - 2 ore în urmă
Consiliul Județean Maramureș reduce cheltuielile pentru deplasările internaționale - 2 ore în urmă
Baia Mare vrea să eclipseze litoralul - 2 ore în urmă
În curând va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Biblioteca mentală” a artistului Mircea Bochiș - 2 ore în urmă
Invitație la atelierul de pictat tricouri pentru copii - 2 ore în urmă
8 Februarie – O zi a științei și imaginației - 4 ore în urmă
Cursul de prim ajutor pediatric va avea loc în Baia Mare - 4 ore în urmă
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
Episodul 16 al sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 1 mai 2023. Patrick Tarța, 19 ani, vine din Baia Mare și este student la Cluj. Tânărul le-a gătit chefilor somon cu conopidă în două texturi.
„Sunt băimărean, dar sunt student la Cluj. Fac studii europene și aș vrea să devin europarlamentar, pentru a reprezenta România cu forțe proaspete. Aș face ceva în privința corupției”, arată tânărul în fața juraților, care este și pasionat de sport.
Preparatul său i-a adus două cuțite de la chef Bontea și chef Scărlătescu. „Am început să gătesc cu bunica mea, făceam tot felul de dulciuri, mai ales pentru sărbători. Prima dată am gătit clătite. Emisiunea Chefi la cuțite m-a motivat mereu, pentru că a adus bucătăriei altă formă. Adică au reușit să aducă mai mult respect în societate meserie de bucătar, de chef. Astăzi sunt aici cu tatăl meu, mă susține în tot ce fac și asta mă bucură foarte tare”, arată tânărul.
C.Ț.