Tânăr depistat cu droguri în Sighetu Marmației - 3 ore în urmă
Modificări importante la accesul către Aeroportul Maramureș - 3 ore în urmă
Campionatul Internațional de Înot Masters: 15 medalii pentru Clubul Sportiv Gold Stars Baia Mare, în Ungaria - 3 ore în urmă
„Cupa Sătmarului”: „Un argint” obținut de perechea de sportivi, ai Galactic Dance Baia Mare, Emma Pop, Barkoczi Edvin, la concursul de ranking - 4 ore în urmă
Promenada Inimilor, ediția 2023, în Baia Mare: Populația municipiului, încurajată să facă mișcare sănătoasă, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii - 4 ore în urmă
Maramureșeanca Antonia Maria Petrușca, apreciată de jurații din „Chefi la cuțite”: Un preparat dulce i-a adus calificarea în faza viitoare din show - 4 ore în urmă
La Gala Tezaure Umane Vii 2023: Artista Maria Casandra Hauși, un nou recital încântător, in memoriam Nicolae Pițiș; Programul integral al galelor - 5 ore în urmă
Agresiunile familiale, la ordinea zilei, în Maramureș - 6 ore în urmă
Infracțiune rutieră dar și material lemnos confiscat în Maramureș - 7 ore în urmă
Deflagrație puternică într-un apartament din Sighetu Marmației - 7 ore în urmă
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
Episodul 16 al sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 1 mai 2023. Patrick Tarța, 19 ani, vine din Baia Mare și este student la Cluj. Tânărul le-a gătit chefilor somon cu conopidă în două texturi.
„Sunt băimărean, dar sunt student la Cluj. Fac studii europene și aș vrea să devin europarlamentar, pentru a reprezenta România cu forțe proaspete. Aș face ceva în privința corupției”, arată tânărul în fața juraților, care este și pasionat de sport.
Preparatul său i-a adus două cuțite de la chef Bontea și chef Scărlătescu. „Am început să gătesc cu bunica mea, făceam tot felul de dulciuri, mai ales pentru sărbători. Prima dată am gătit clătite. Emisiunea Chefi la cuțite m-a motivat mereu, pentru că a adus bucătăriei altă formă. Adică au reușit să aducă mai mult respect în societate meserie de bucătar, de chef. Astăzi sunt aici cu tatăl meu, mă susține în tot ce fac și asta mă bucură foarte tare”, arată tânărul.
C.Ț.