Lăpușeanca Victoria Petrenciuc a primit patru de DA la emisiunea „Românii au talent” - 6 ore în urmă
Au început înscrierile la școlile de poliție. Dosarele se depun exclusiv online - 13 ore în urmă
Femeile care au copii vor ieși la pensie mai repede chiar și cu trei ani și jumătate - 13 ore în urmă
Cazierul adultului care însoțește un minor la ieșirea din țară nu mai este necesar. Asta nu înseamnă că nu este verificat - 13 ore în urmă
Donație de suflet pentru Spitalul Județean din Baia Mare. Colecție de tablouri cu povești de viață - 14 ore în urmă
În Lăpuș va avea loc cea de-a III-a ediție a concertului de pricesne „Lumină pentru suflet de creștin” - 14 ore în urmă
Fonduri colectate de elevii unei școli băimărene pentru animale - 15 ore în urmă
La Catedrala Episcopală Baia Mare va avea loc procesiunea tradițională de Florii - 15 ore în urmă
Ionel Bogdan: Am obținut finanțări pentru proiecte de 600 de milioane de euro în Maramureș. Asta vreau să facem și în Baia Mare - 15 ore în urmă
Expoziția „România în straie tradiționale”-autor Tudorel Ilie - 16 ore în urmă
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
Episodul 16 al sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 1 mai 2023. Patrick Tarța, 19 ani, vine din Baia Mare și este student la Cluj. Tânărul le-a gătit chefilor somon cu conopidă în două texturi.
„Sunt băimărean, dar sunt student la Cluj. Fac studii europene și aș vrea să devin europarlamentar, pentru a reprezenta România cu forțe proaspete. Aș face ceva în privința corupției”, arată tânărul în fața juraților, care este și pasionat de sport.
Preparatul său i-a adus două cuțite de la chef Bontea și chef Scărlătescu. „Am început să gătesc cu bunica mea, făceam tot felul de dulciuri, mai ales pentru sărbători. Prima dată am gătit clătite. Emisiunea Chefi la cuțite m-a motivat mereu, pentru că a adus bucătăriei altă formă. Adică au reușit să aducă mai mult respect în societate meserie de bucătar, de chef. Astăzi sunt aici cu tatăl meu, mă susține în tot ce fac și asta mă bucură foarte tare”, arată tânărul.
C.Ț.