Share
Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Este o procedură simplă, nu doare. Acest vaccin e sigur și eficient” (FOTO)

Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Este o procedură simplă, nu doare. Acest vaccin e sigur și eficient” (FOTO)

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public, la ora 10.00, la Spitalul Militar din Capitală. Șeful statului marchează astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

ACTUALIZARE 10.28. „Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a spus Klaus Iohannis după ce s-a imunizat împotriva COVID.

„Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a adăugat el.

ACTUALIZARE 10.10. Președintele și-a făcut vaccinul împotriva COVID-19. El trebuie să stea acum 15 minute sub supravegherea medicilor.

Iohannis a fost imunizat cu serul Pfizer-BioNTech.

ACTUALIZARE 10.02. Klaus Iohannis a ajuns la Spitalul Militar.

Iohannis a spus că nici el, nici premierul, care se va vaccina sâmbătă, nu au dorit „să se bage în față” și să se vaccineze în prima etapă, destinată angajaților din sectorul sanitar.

Întrebat de jurnaliști de ce nu s-a vaccinat până acum, președintele a răspuns: „Nu am dorit nici eu, nici premierul să ne băgăm în față. Ar fi fost mesajul greșit”.

Sursa – digi24.ro

Foto – Klaus Iohannis / Facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu