Share
Traficant băimărean de droguri de risc, arestat după ce a fost prins conducând drogat și fără permis

Traficant băimărean de droguri de risc, arestat după ce a fost prins conducând drogat și fără permis

În 2 octombrie, băimăreanul Vasile J. (29 de ani)a fost găsit la volan, conducând mașina neavând permis, dar având în sânge substanţe psihoactive. Și nu doar în sânge, ci și în mașină. Și nu doar pentru consum propriu, ci și pentru a trafica, din moment ce avea ceva droguri de risc la el: 101 punguţe cu (rezină de) cannabis (80,9 grame) şi 49 punguţe cu  o substanţă care conţinea un halucinogen sintetic din clasa cannabinoizilor (15, 6 grame).

Ieri,  la propunerea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, Tribunalul Maramureș a dispus arestarea preventivă a lui Vasile J.  pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu  03.10.2019, şi până la  01.11.2019 (inclusiv).

El e cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, efectuare de operaţiuni cu substanţe care pot avea efecte psihoactive, conducere pe drumul public a unui autovehicul fără a avea permis de conducere şi conducere pe drumul public a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, infracţiuni pedepsite cu închisoarea de la 2 la 7 ani, de la 6 luni la 3 ani, de la 1 an la 5 ani, respectiv de la 1 an la 5 ani.

Foto: arhivă DIICOT

2 Comentarii în această postare

  1. Ana maria

    Minciuni eram acolo cand la prins nu mai spuneti baliverne nici na fost asa

    Răspunde
    • Dar cum a fost? Vă atrag atenția că nu pe noi ne acuzați de baliverne, ci instituții ale statului: Poliția și Tribunalul (ele au furnizat datele prin comunicat oficial). Chiar ne interesează argumente că ele au greșit; dar dovezi, nu baliverne generale.

      Răspunde

Lasă un comentariu