Share
S-au dus să aplaneze un conflict și au dat de un recidivist cu droguri

S-au dus să aplaneze un conflict și au dat de un recidivist cu droguri

În 30 ianuarie, poliția a fost  solicitată să soluţioneze un conflict spontan intervenit între două persoane, finalizat cu sancţionarea contravenţională a  băimăreanului Artur Gyorgy M. (27 de ani). Cum în preajma mașinii acestuia se simțea un miros de canabis, iar tânărul avea un comportament dubios, s-a trecut la verificarea habitaclului autoturismului, Astfel s-au descoperit  120 grame canabis şi de 20 grame de speed (denumirea în argou a metamfetaminei, un drog psiho-stimulent).

Băimăreanul  are antecedente penale, fiind condamnat definitiv în cursul anului 2017 pentru deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată. Pedeapsa a fost de 6 luni de închisoare cu suspendare și  supraveghere de 3 ani.

Fiind vorba de recidivă, de încălcare a condițiilor de suspendare a pedepsei și de noul episod infracțional, Tribunalul Maramureș a dispus, ieri,  arestarea preventivă a lui Artur Gyorgy M. pe o durată de 30 de zile, începând cu 31 ianuarie, până la 1 martie . El este cercetat pentru deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu  (pedepsită cu închisoare între 6 luni şi 3 ani şi interzicerea unor drepturi) și trafic de droguri de risc și de mare risc (pedepsit cu cu închisoare între 5 şi 12 ani şi interzicerea unor drepturi).

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi judecat la Curtea de Apel Cluj.

 

Lasă un comentariu