Share
Cum o  partidă de amor liber consimțit a ajuns să coste 7365 lei

Cum o partidă de amor liber consimțit a ajuns să coste 7365 lei

Doi tineri – L . A. de 27 de ani (el ) și S.M. 23 de ani (ea) – așteptau într-o stație de autobuz, fiecare vizând o altă destinație. Nu se cunoșteau, dar au intrat în vorbă. Din vorbă în vorbă, au ajuns la o destinație comună: locuința tânărului. Aici au mâncat și au băut. Cu apetitul deschis, au ieșit între blocuri și au mai tras la măsea cu niște prieteni de-ai tânărului. Cu vreun ceas înainte de miezul nopții au plecat mai departe, ajungând la sensul giratoriu al străzilor Calea Baciului și Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca. Aici i-a doborât fie băutura, fie brusca pasiune, că s-au pus să facă amor pe spațiul verde al sensului giratoriu.

După cum avea să fie consemnat ulterior în dosarul speței iscate de această ”fierbințeală”, L.A. și-a dat jos pantalonii și lenjeria intimă, iar S.M. lenjeria intimă – ridicându-și rochia  mini – și au întreținut acte sexuale explicite. În două tranșe, căci – după cum a declarat apoi tânăra –  actul inițial nu a fost consumat, așa încât au continuat și pe trotuar. Abia după ce și-au terminat treaba începută, s-au îmbrăcat și au plecat spre locuința bărbatului. În tot acest răstimp, cei doi nu au părut deranjați de claxoanele celor care treceau prin zonă. Nici nu e de mirare, din moment ce focoasa acceptase ca partenerul de ocazie să transmită partida live pe contul său de facebook, pentru a fi văzută de prietenii săi. Așa că nu a mai contat că i-a filmat și un martor, care a anunțat poliția. Pe baza filmării au fost identificați și astfel iubăreții în public au ajuns în instanță. Deși lucrurile petrecute în vara anului 2017 erau cât se poate de clare – și au cunoscut și o notorietate națională – , a durat ceva până la pronunțarea sentinței (nr. 1718 /2019), în toamna acestui an.

Cei doi au fost condamnați pentru ultraj contra bunelor moravuri și au primit amenzi penale: 3000 lei (150 zile x 20 lei) -inculpata S. M., respectiv 3600 de lei lei (180 zile-amendă x 20 lei)- inculpatul L.A. (acesta a primit mai mult nu fiindcă ar fi fost mai vinovat, ci fiindcă avea la activ niște fapte îndreptate împotriva patrimoniului). Fiindcă amândoi au fost reținuți pentru 24 de ore, amenda penală le-a fost redusă cu două zile. Dar au avut de plătit și cheltuieli de judecată: 522,54 lei (el) şi de 322,54 lei (ea). Așa încât, la final, distracția i-a costat pe amândoi 7365 de lei.

Dar măcar au scăpat de închisoare, mai ales că instanța a reținut că infracțiunea comisă e una de de pericol abstract.

Lasă un comentariu