Share
Istoria fericită a micuței Sara, o cățelușă din Maramureș care și-a găsit familie iubitoare în Germania, prin Fight For Animals

Istoria fericită a micuței Sara, o cățelușă din Maramureș care și-a găsit familie iubitoare în Germania, prin Fight For Animals

Între atâtea cazuri de abandon și povești tragice cu animăluțe ca protagoniste, sunt și multe situații fericite, în care acestea își găsesc familia mult-dorită la mii de kilometri depărtare.

Iată povestea unei mici cățelușe botezate Sara și salvată de voluntarii de la Asociația Fight For Animals Baia Mare. Ea a fost dorită de o familie din Germania. Au adoptat-o, iar acum fotografiile realizate cu ea o arată fericită, în toată splendoarea sa.

”Suntem nespus de fericiți pentru familia din Germania care a adoptat-pe micuța noastră Sara. O familie extrem de iubitoare și responsabilă, care a dorit-o pe micuța noastră de la mii de kilometri distanță, care a făcut eforturi, poate chiar sacrificii, pentru a o adopta, în timp ce românii noștri au abandonat-o. Au abandonat-o în stradă, unde am găsit-o noi tremurând, în agonie, lovită de mașină, în plin trafic”, arată președintele Paul Oșan.

”Privim zilnic la atât de multă nepăsare în jur, la atâta cruzime și iresponsabilitate. Ne întrebăm mereu: oare vom prinde ziua când se va schimba ceva în țara noastră? Când a noastră ”dulce Românie” se va uita cu milă și compasiune la sufletele acestea blânde și nevinovate. Abandon peste abandon, ONG-urile nu mai fac față, adăposturile sunt arhipline, iar românii noștri nu adoptă. Cei care doresc un animăluț de companie preferă adesea unul de rasă. Ne este foarte greu să continuăm, să facem față, dar, privind aceste imagini pe care le primim constant din străinătate, avem SPERANȚĂ. Aceste imagini și cazuri fericite ne dau putere zilnic. Pentru fericirea lor merită să luptăm și să nu ne oprim. Nu pot exprima în cuvinte fericirea de care avem parte când vedem progresul lor. Haideți să ne deschidem ochii ca națiune și să luăm exemplu de la străini! Adoptă un animal și cu siguranță vei adopta FERICIRE! Mulțumim din suflet Ein Herz für Streuner e.V., alături de care schimbăm vieți”, mai arată, astfel, Paul Oșan.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu