Share
“Vis de iarnă” cu premii peste premii (GALERIE FOTO)

“Vis de iarnă” cu premii peste premii (GALERIE FOTO)

La Palatul Copiilor din Baia Mare s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, cea de-a IX-a ediție a proiectului național “Vis de iarnă”, aflat în Calendarul activităților extrașcolare al Ministerului Educației.

Potrivit directorului Palatului Copiilor, Ion Iuga, la etapa finală a concursului au participat 156 de elevi din 20 de județe și o delegație din Ucraina, întrecerea desfășurându-se pe mai multe secțiuni: creație literară, pictură și lucrări tridimensionale – machete.

Vineri, 15 februarie, s-au desfășurat atelierele de creație (la Palatul Copiilor) și au avut loc vernisajul expoziției de arte plastice “Vis de iarnă” și simpozionul de creație literară (la Biblioteca Județeană “Petre Dulfu”), iar sâmbătă, 16 februarie, în Sala Europa a Primăriei Baia Mare au fost decernate premiile.

La secțiunea tridimensională au fost oferite șase premii I, trei premii II și două premii III; la secțiunea arte plastice au fost acordate 19 premii I, 10 premii II și 11 premii III; secțiunea creație literară – două distincții “Marele premiu”, 16 premii I, trei premii II, un premiu III.

Lasă un comentariu