Share
Studenții CUNBM și-au putut evalua cadrele didactice

Studenții CUNBM și-au putut evalua cadrele didactice

În intervalul 15 ianuarie – 10 martie 2024, fiecare student din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, au avut posibilitatea de a evalua în mod obiectiv și anonim personalul didactic.

Ei bine, evaluarea Cadrelor Didactice pentru primul semestru s-a încheiat. Într-un ”top” al celor trei facultăți, în ceea ce privește procentul evaluării cadrelor didactice de la CUNBM, ierarhia arată așaȘtiințe – 8,68%, Litere – 10,83%, Inginerie – 22,34%.

Evaluarea Cadrelor Didactice este un proces valoros atât pentru studenți, cât și pentru profesori, prezentând opiniile studenților cu privire la activitățile didactice. Acesta servește ca punct de plecare pentru îmbunătățirea experienței educaționale, arată conducerea Ligii Studenților.

Dorim să exprimăm recunoștința noastră față de toți cei implicați în această inițiativă și să-i felicităm pentru participarea lor colegială și responsabilitatea manifestată față de comunitatea noastră academică. Este esențial să subliniem că angajamentul fiecărui student este valoros pentru progresul continuu al mediului universitar din care facem parte. Ne dorim ca acest proces să avanseze constant, iar pentru aceasta, încurajăm implicarea activă a fiecărui student în evaluarea și aprecierea actului didactic în care este implicat”, arată reprezentanții Ligii Studenților.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu