Share
Atelierele „Merito”Maramureș ajung în Sălaj

Atelierele „Merito”Maramureș ajung în Sălaj

Proiectul ”Merito” Maramureș și-a propus să colinde întreaga țară pentru a întâlni și a face schimburi de experiență cu cât mai multe instituții de învățământ, în cadrul „Atelierelor Merito”. Ele s-au făcut cunoscute prin abordarea lor inovatoare în educație. La fiecare întâlnire, își propun să ofere copiilor și tinerilor, oportunități creative și practice, pentru a-și dezvolta abilitățile. Atelierele se concentrează pe activități precum artele vizuale, creație literară, știință și tehnologie, oferind un mediu stimulativ și captivant pentru învățare.

Astfel, în data de 11 mai 2024, echipa „Merito” Maramureș va fi punctuală la întâlnirea cu cadrele didactice și elevii sălăjeni. Organizatorii evenimentului vor fi Asociația Învățătorilor Sălăjeni și Casa Corpului Didactic Sălaj, în parteneriat cu „Merito” Maramureș.

Invitate: Laura Piroș, Raluca Voina și Tatiana Cauni

Tema aleasă este: „Profesorul creativ și reflexiv”. Evenimentul va fi găzduit de Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Sălaj. Activitatea se va desfășura în două sesiuni, a câte două ateliere în paralel, în intervalele orare 09.30-12.30 și 14.00-17.00

Succes tuturor!

Lăcrimioara ZOTA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu