Share
Asociațiile reprezentative ale elevilor solicită autorităților să prezinte un plan concret privind anul școlar 2020-2021

Asociațiile reprezentative ale elevilor solicită autorităților să prezinte un plan concret privind anul școlar 2020-2021

Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) și Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE) cer răspunsuri din partea autorităților în ceea ce privește începerea noului an școlar.

„Având în vedere situația actuală a educației din România și dezbaterea amplă din spațiul public privind redeschiderea școlilor, asociațiile reprezentative ale elevilor solicită autorităților să prezinte un plan concret privind anul școlar 2020-2021. Asigurarea accesului la educație, indiferent de situația socio-economică și a igienei din unitățile din învățământ sunt măsuri pe care Guvernul României trebuie să le ia de urgență.

În acest sens, reprezentanții AEM se vor afla la Oficiul Poștal Nr.1 de pe Bulevardul Traian, pentru a depune luni, 3 august, începând cu ora 11:00, un colet care va ajunge la Palatul Victoria.

Menționăm că în acest timp colegii din cadrul Asociației Elevilor din Constanța și Asociației Vâlcene a Elevilor vor depune un colet având același conținut, iar Asociația Elevilor din București și Ilfov se va afla în fața Guvernului pentru a depune pachetul”, spune Paula Buda, președinte AEM.

Lasă un comentariu