Share
Început de an școlar: În Baia Mare, patru clase derulează cursurile strict online, întrucât 15 elevi au COVID-19. Iată aici lista acestora!

Început de an școlar: În Baia Mare, patru clase derulează cursurile strict online, întrucât 15 elevi au COVID-19. Iată aici lista acestora!

Început de an școlar. În Baia Mare, patru clase derulează cursurile strict online, întrucât 15 elevi au COVID-19. Iată aici lista acestora!

Era de așteptat ca începutul anului școlar să vină la pachet și cu cazuri de COVID-19 în rândul elevilor, mai ales că tendința este de creștere în toată țara, la toate grupele de vârstă.

„Din datele centralizate până în prezent sunt 15 elevi infectați cu noul Coronavirus. O parte din ei s-a îmbolnavit inainte de începerea anului școlar și nu au fost prezenți în unitățile de învățământ la festivitățile de deschidere sau la cursuri.

Sunt 4 clase care desfășoară cursuri online: două clase la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” din Baia Mare, o clasă la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” din Baia Mare, o altă clasă la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” din Baia Mare”, arată Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în intervalul următor. În cazul în care vor fi instituite restricții la nivelul unor unități administrativ-teritoriale, s-ar putea trece în aceasta cu școala în regim online, cu totul. Totul depinde, însă, de incidența cazurilor de COVID-19 cumulată în interval de două săptămâni.

C.Ț.

Lasă un comentariu