Share
Lupta cu COVID-19: Primele măști de protecție produse de Grupul Taparo Târgu Lăpuș au fost livrate la mai multe spitale din țară (GALERIE FOTO)

Lupta cu COVID-19: Primele măști de protecție produse de Grupul Taparo Târgu Lăpuș au fost livrate la mai multe spitale din țară (GALERIE FOTO)

Spitalele sunt prioritate zero pentru distribuția echipamentelor de protecție produse de Grupul Taparo Târgu Lăpuș, au anunțat reprezentanții companiei, care a început deja livrarea către mai multe unități medicale din țară.

În fapt, deja s-a început livrarea cu Suceava și s-a continuat cu spitale din Târgu Lăpuș, Baia Mare, Bistrița, Târgu Mureș, Cluj, Șimleu Silvaniei, Zalău, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Reșița, Timișoara, Arad, Satu Mare, Oradea, Vrancea, Botoșani. Pentru zilele următoare, Taparo a confirmat livrarea de măști și combinezoane de protecție, în continuare, către unități medicale din Satu Mare, Oradea, Bistrița, Mureș, Cluj, Vrancea și județul Timiș. Mai exact, conform conducerii Taparo, echipamentele de protecție produse vor fi distribuite după următorul plan – prioritate zero: spitalele și unitățile medicale, prioritate unu: farmacii și instituții, prioritate doi: retaileri.

 

„Suntem onorați să fim de folos țării noastre, în cel mai greu moment prin care trece în istoria recentă. Iar faptul că am început producția de echipamente de protecție, măști și combinezoane, atât de necesare astăzi României și românilor, este o provocare majoră pe care ne-o asumăm. Suntem complet dedicați acestui proiect. Facem tot ceea ce depinde de noi pentru punerea în funcțiunea a următoarelor linii de fabricație, pentru a crește capacitatea și a ne asigura că fluxul de producție se desfășoară în condiții optime” – a declarat Ioan Filip, administratorul Grupului Taparo.

C.Ț.

Foto – Taparo Târgu Lăpuș

Citește și

Veste bună: Grupul Taparo Târgu Lăpuș a început producția de măști de protecție “Made In Romania”; Se vor confecționa milioane lunar (VIDEO)

Criză națională: Grupul Taparo Târgu Lăpuș va produce milioane de măști și echipamente de protecție; “Niciodată nu ne-am simțit atât de utili”, mărturisește proprietarul

 

Lasă un comentariu