Share
În 22 septembrie 2023: Ediția 2, Maramu’ Climb; Asociația Salvatorilor Montani din Județul Maramureș îi invită la escladă, pe iubitorii de aventură

În 22 septembrie 2023: Ediția 2, Maramu’ Climb; Asociația Salvatorilor Montani din Județul Maramureș îi invită la escladă, pe iubitorii de aventură

În 22 septembrie 2023: Ediția 2, Maramu’ Climb; Asociația Salvatorilor Montani din Județul Maramureș îi invită la escladă, pe iubitorii de aventură

Asociația Salvatorilor Montani Maramureș organizează Maramu’ Climb ediția a 2-a, un eveniment de escaladă la stâncă la Creasta Cocosului. Festivitatea și tombola vor avea loc la Domeniul Mogoșa.

Acolo, câțiva dintre invitații de onoare îi vor onora pe cei prezenți la eveniment, cu discursuri, povești, legende și istoria escaladei și alpinismului în Maramureș. Seara va continua cu un gulaș, voie bună și distracție. Întâlnirea are ca scop schimb de experiente cu alpiniștii din toată țara, socializare și simțul responsabilității față de mediul înconjurator. Promovarea escaladei în Maramureș, a sporturilor și activităților care pot fi desfășurate fără ca natura să sufere în urma acestora.

PROGRAM:
Vineri 22.09.2023 check-inul pt cei care doresc sa se cazeze cu corturile (pentru rezervare specificați că este în cadrul evenimentului, deoarece locurile sunt limitate. Rezervări directe 0758191901)
Sâmbătă 23.09.2023:
– Ora 08,30 – întâlnirea și pornirea de la Mina Șuior, iar pt cei care doresc sa plece de la Hanul Tentea de pe Gutinul
– Ora 10,30 – climbing
– Ora 16,00 – întoarcerea la Lacul Mogoșa Baia Sprie Domeniul Mogoşa
– Ora 18,00 – gulyas, pălincă, socializare și extragerea câștigătorilor la tombolă
Duminică 24.09.2023
– Ora 9,00 – plecarea către Faleza Limpedea
– Ora 10,30 – escaladă dedicată sportivilor profesioniști
– Ora 14,00 – evenimentul se încheie
CONDIȚII ȘI REGULI : – Participarea se face pe propria răspundere, organizatorul nu își asumă responsabilitatea în caz de accidente.
– Organizatorii pun la dispoziție traseele echipate cu bucle.
– Casca de protecție este ferm recomandată!
– Papucii de cățărat, săculețul de magneziu, hamul, coarda, dispozitivul de filat și casca vor fi considerate echipamente necesare fiecărui sportiv.
Organizatorii își rezervă dreptul de a anula înscrierea, și implicit participarea la eveniment a sportivilor care încalcă regulamentul concursului și normele de bună practică a escaladei, de siguranță și de etică. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru accidentele datorate calității materialelor folosite de către participanți, a folosirii deficitare acestor materiale sau a accidentelor datorate filatorilor, respectiv pentru accidentele datorate unor cauze care nu sunt sub controlul organizatorilor.
În acest sens se recomandă folosirea exclusiv a materialelor certificate UIAA și deținerea de asigurare medicală.
Pentru parcurgerea traseelor este necesară o coardă de 60-70m. Capătul liber al corzii trebuie obligatoriu să aibă nod.
– La tombolă vor avea dreptul toți cățărătorii.
– Programul poate suferi modificări în funcție de circumstanțe.
– Pe parcursul evenimentului vor fi imortalizate momente atât foto cât și video, din partea organizatorilor.
– Tombola este sponsorizată de firma Scarpa România, Printmaster, Maramontsport si Asociatia Salvatorilor Montani Maramures cu produse specifice .
Evenimentul este unul gratuit pentru sportivii profesioniști.
Începătorii care doresc să participe o vor face pe baza înscrierii prin email la asociatiasalvatorilormontanimm@gmail.com sau prin tel: 0758191901
Iar taxa este de 80 RON/pers. pt începători
O echipă se va ocupa de ei în a-i îndruma și le vor asigura echipamentul necesar escaladei.
Atelier specific pentru începători va avea loc vineri, 22 septembrie, începând cu orele 11,30.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu