Share
Iată că se poate și așa!: Produsele obținute în ferma agricolă a liceului din Seini, puse în vânzare pentru doritori (GALERIE FOTO)

Iată că se poate și așa!: Produsele obținute în ferma agricolă a liceului din Seini, puse în vânzare pentru doritori (GALERIE FOTO)

Cine a spus că nu se poate face agricultură și pe timp de pandemie? Iată un exemplu pozitiv venit de la Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde” din orașul maramureșean Seini.

Pe toată durata stării de urgență, iar mai apoi, de alertă, profesorii de specialitate agricolă s-au străduit să mențină, în continuare, culturile agricole din spațiile școlii în cele mai bune condiții, respectând, totodată, tradiția școlii de a ieși pe piața seineană.

Acum ceea ce s-a produs va fi valorificat de liceu și achiziționat de cetățeni. Anunțul a fost făcut de reprezentanții unității de învățământ. „În acest an datorită pandemiei, școala noastră va vinde la populație, produsele obținute în ferma didactică, doar de la serele liceului, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri între orele 10.00-12.00 respectând distanțarea socială. Excepție de la acest orar, se va face doar în perioada de examen a elevilor când intrarea în liceu nu este permisă”, au anunțat reprezentanții liceului seinean.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu