Share
Iarna ca atracție turistică: Și în Maramureș începe distracția pe pârtii pentru iubitorii de sport! Este startul sezonului în stațiunea Cavnic! (VIDEO ȘI FOTO)

Iarna ca atracție turistică: Și în Maramureș începe distracția pe pârtii pentru iubitorii de sport! Este startul sezonului în stațiunea Cavnic! (VIDEO ȘI FOTO)

Iarna ca atracție turistică: Și în Maramureș începe distracția pe pârtii pentru iubitorii de sport! Este startul sezonului în stațiunea Cavnic, în 5 decembrie!

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Ninsorile din aceste zile i-au ajutat pe administratorii de pârtii să le poată deschide chiar începând cu acest weekend.

La Pârtia Icoana startul se dă duminică, 5 decembrie. Administratorii domeniului arată că programul va fi zilnic în intervalul orar 10.00 – 20.00, cel puțin în prima fază. În cursul zilei de sâmbătă, 4 decembrie, s-a lucrat intens pentru ca să se reușească deschiderea sezonului de schi. Vezi Video AICI!

La SuperSki Cavnic startul se dă tot duminică, 5 decembrie. Administratorii domeniului arată că programul va fi diferențiat în funcție de instalațiile deschise. Programul începe la ora 10.00. Sunt deschise două instalații din trei, respectiv Telescaun Roata 1 (10.00-20.00) și Teleski Roata 2 (10.00-17.00). Sunt deschiși 4,5 km din 7 km în total, respectiv Roata 1 (4 stele) – 50 cm, Roata 2 (3 stele) – 30 cm, pârtia albastra (3 stele) – 25 cm, pârtia de sănii, respectiv școala de ski. Program pe următoarele zile: 5.12.2021 10-20, 6.12.2021 10-19 (doar Roata 1), 7.12.2021-8.12.2021 inchis pentru zapadă artificială. Reprezentanții arată că vor ține la curent turiștii cu toate noutățile. În cadrul hotelului există piscină interioară, saună și salină. Vezi Video AICI!

Și în stațiunea turistică Borșa se fac pregătiri intense pentru primul sezon pe pârtia olimpică după reabilitare. „A venit zăpada, așteptăm turiștii să schiem la noi acasă. Suntem pregătiți! Primii fulgi de zăpadă au început deja să se aștearnă pe Pârtia olimpică de la Borșa. Dacă temperaturile scăzute se vor menține și va continua să ningă, în câteva zile vom deschide sezonul de schi!”, arăta Sorin Ion Timiș, primarul orașului Borșa în 30 noiembrie. În noaptea de 3 spre 4 decembrie, valorile termice au fost de -9 grade în Borșa. Așadar cu siguranță ne apropiem cu pași repezi să vedem funcțională și pârtia olimpică din orașul maramureșean.

C.Ț.

Cavnic

Borșa

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu