Share
„Happy Room” la Colegiul de Arte din Baia Mare

„Happy Room” la Colegiul de Arte din Baia Mare

Un nou proiect a fost finalizat cu succes la Colegiul de Arte din Baia Mare. Este vorba despre amenajarea unui spațiu „Happy Room”.

„Suntem mândri pentru finalizarea cu succes a unui nou proiect! Mulțumim din inimă Oanei Mândruț, Asociației Life Education for All, Ioanei Hochia, Asociației Mansio și tuturor voluntarilor care au fost alături de noi în această călătorie. Cu sprijinul vostru am reușit să facem o schimbare semnificativă în școala noastră! Continuăm să creștem împreună!”, anunță reprezentanții Colegiului.

Proiectul „Happy Room” este un proiect inovator în România care își propune amenajarea unui spațiu de relaxare și pentru activități de educație nonformale în cadrul școlilor din întreaga țară.

Acest spațiu “happy room” va fi deschis în pauze tuturor celor care vor vrea să-și petreacă recreatia “altfel”, fie citind, fie meditand, fie ascultând muzică. De asemenea, spațiul va putea fi folosit pentru diverse activități nonformale (obligatoriu pentru școlile care vor să intre în program este să organizeze minim o activitate/saptamană pe care s-o posteze pe platforma proiectului), va fi un spațiu care încurajează creativitatea, care promovează valorile, care contribuie la starea de bine a celor care-l utilizează.

Spațiul este gandit modular, ergonomic, unitar ca și coloristică și conținut de o echipă de designeri de interior și terapeuti specializati în gestionarea stresului care au luat în calcul elemente de cromoterapie si meloterapie, pe care-l putem modifica în funcție de mărimea și spațiul pe care-l vom avea la dispoziție în școli pentru a amenaja Happy Room.

Culorile și designul spațiului vor crea atmosferă calmă, de relaxare, echilibru și armonie (spații rotunde care să creeze intimitate, culori calde, lumină filtrate pentru cromoterapie, un perete verde din plante, accente de culoare/lumină pe mesajele motivationale).


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu