Share
Garda de Mediu Maramureș: Parc ilegal de dezmembrări auto pe o stradă din Sighetu Marmației. Ce au decis comisarii (FOTO)

Garda de Mediu Maramureș: Parc ilegal de dezmembrări auto pe o stradă din Sighetu Marmației. Ce au decis comisarii (FOTO)

Autoritățile de mediu au depistat un parc de dezmembrări auto pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației. Ca urmare, acestea au dispus readucerea zonei la starea inițială.

În fapt, în data de 4 martie, comisarii din cadrul Gărzii de Mediu Maramureș au efectuat un control pe raza administrativ teritorială a Municipiului Sighetu Marmației în prezența reprezentantului Poliției Locale Sighetu Marmației.

În locația situată în municipiul Sighetu Marmației, pe strada Făget, județul Maramureș, a fost identificat un amplasament, unde pe o suprafață de circa 150 mp au fost dezmembrate autovehicule cu nerespectarea prevederilor Legii nr. 212/2015 privind modaliatea de gestionare a vehiculelor și a vehiculelor scoase din uz.

„La o distanță de aproximativ 10 metri a mai fost identificată o suprafata de circa 20 metri pătrați pe care erau depozitate în mod necontrolat piese rezultate din dezmembrări. În urma controlului s-a dispus un termen scurt de readucere a terenului la starea inițială, de salubrizare, s-a dispus igienizarea zonei, s-a interzis depozitarea deșeurilor și s-a mai interzis desfășurarea activității de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz în spații neautorizate. Monitorizarea realizării măsurii a fost comunicata la Gărzii de Mediu Maramureș în data de 11 martie 2021”, au informat, zilele trecute, oficialii instituției.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu