Share
Garaje mistuite de flăcări în Baia Mare

Garaje mistuite de flăcări în Baia Mare

Garaje mistuite de flăcări în Baia Mare

Trei garaje, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, au ars azi-noapte, din cauza unui redresor suprasolicitat.

Detașamentul Baia Mare a intervenit pentru lichidarea incendiului cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Au ars diverse materiale din plastic textile și unelte și scule electrice. Nu au fost victime.

Pompierii maramureseni au lichidat în ultimele 24 de ore încă trei incendii, pe lângă cel menționat mai sus.
1. Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism pe Valea Borcutului. Cauza probabilă: scurtcircuit
2. Pompierii din cadrul Secției Viseu de Sus au intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars circa 4 mp de perete din lemn. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jur.
3. Pompierii sigheteni,alături de SVSU Ocna Sugatag, au intervenit în Hoteni, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 100 mp de șarpantă, 40 mp de fațadă din polistiren, 40 mp de tavan din lemn și diverse obiecte de mobilier aflate în interior.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu