Share
Frumusețile Maramureșului: Au început reabilitările la Mogoșa! Ce schimbări s-au făcut în ultimele zile (FOTO)

Frumusețile Maramureșului: Au început reabilitările la Mogoșa! Ce schimbări s-au făcut în ultimele zile (FOTO)

Vești bune pentru iubitorii de natură. Zona Mogoșa a fost redeschisă, cu adevărat, turismului, odată ce noii proprietari au eliminat taxele aberante impuse de cei vechi.

Există un proiect de reabilitare și modernizare pentru a reda perimetrului strălucirea de altădată. Astfel, în această vară, cei care dețin cabana și ai perimetrul din jur s-au apucat de lucru.

„Facem frumos la Lacul Bodi Mogoșa. Noii proprietari de la Mogoșa au deschis domeniul pentru public și au început cu pași mici schimbările necesare pentru a ne putea bucura de natură. Suntem bucuroși să ajutăm și noi la micile schimbări care vor aduce marile bucurii iubitorilor de natură! Bucurați-vă de natura voastră, bucurați-vă de Mogoșa!”, au arătat reprezentanții Inside Media pe o rețea de socializare.

C.Ț.

Foto – Inside Media

Citește și

Mogoșa, tărâm redeschis: Parteneriat între Primăria Baia-Sprie și noii proprietari pentru dezvoltarea turismului în zonă; Taxele aberante nu vor mai exista!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.  1. […] Frumusețile Maramureșului: Au început reabilitările la Mogoșa! Ce schimbări s-au făcut în ul… […]

Lasă un comentariu