Share
Fotbal: Lionel Messi salută ”geniul” Roger Federer! Mesajul de la geniu la geniu!

Fotbal: Lionel Messi salută ”geniul” Roger Federer! Mesajul de la geniu la geniu!

Argentinianul Lionel Messi, starul mondial al fotbalului, i-a adus un omagiu tenismanului elveţian Roger Federer, care şi-a anunţat joi retragerea din circuitul profesionist, la vârsta de 41 de ani, arată hotnews.ro.

„Un geniu, unic în istoria tenisului şi un exemplu pentru orice sportiv”, a scris Messi într-un mesaj postat pe contul său de Instagram. „Succes în noua ta etapă, ne va lipsi să nu te mai vedem pe teren şi să ne bucurăm”, a adăugat fotbalistul argentinian, care evoluează la echipa franceză Paris Saint-Germain.

Câştigătorul a 20 de titluri de Mare Şlem, Roger Federer a anunţat joi că va spune adio tenisului după ce va participa săptămâna viitoare la turneul Laver Cup de la Londra. „Dragă Roger, prietenul și rivalul meu. A fost o plăcere, dar și o onoare și un privilegiu să împart toți acești ani cu tine, trăind atât de multe momente extraordinare pe teren și în afara lui. (…) Deocamdată, îți doresc cu adevărat toată fericirea (…)”, a scris și Rafael Nadal, pe Instagram.

Campionul elveţian, cu peste 1.500 de meciuri disputate în 24 de ani petrecuţi în circuitul profesionist, a subliniat că ultimii trei ani au fost dificili din punct de vedere fizic, cu mai multe accidentări şi operaţii. „Am muncit mult ca să revin la cel mai bun nivel al meu şi să fiu competitiv. Ştiu însă de asemenea care sunt limitele corpului meu şi capacităţile mele. Iar ultimele mesaje ale corpului meu au fost clare. Iar în cele din urmă ţie, tenisului, te iubesc şi nu te voi părăsi niciodată”, a precizat Federer, mai arată sursa citată în acest articol.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu