Share
Fotbal Liga 2 România: Minaur Baia Mare a stabilit care va fi programul integral de pregătire! Ce transferuri au realizat oficialii clubului!

Fotbal Liga 2 România: Minaur Baia Mare a stabilit care va fi programul integral de pregătire! Ce transferuri au realizat oficialii clubului!

Fotbal Liga 2 România: Minaur Baia Mare a stabilit care va fi programul integral de pregătire! Ce transferuri au realizat oficialii clubului!

În 12 ianuarie a avut lot reunirea echipei CS Minaur Baia Mare, în vederea pregătirii pentru partea a doua a sezonului 2022-2023. După cum probabil știți, sistemul competițional este diferit față de cel considerat normal și care se practică în majoritatea țărilor cu fotbal dezvoltat, arată csminaur.ro. Astfel, se va disputa doar un tur, cu meciuri fiecare cu fiecare. Ulterior, primele șase clasate în sezonului regular vor juca în play-off, în sistem tur-retur, adică vor avea încă 10 meciuri în tot atâtea etape de disputat.

Echipele de pe locurile 7-20 vor fi repartizate în două serii de play-out, urmând a disputa tot doar meciuri tur, adică încă șase partide de fiecare într-un interval de șapte etape. În precedentele două sezoane, determinarea celor două grupe de play-out s-a făcut pe baza locurilor pe care s-a terminat în sezonul regular. În Grupa A au mers locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19, în timp ce în Grupa B au ajuns locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20. În ediția 2021-2022 a Ligii 2 s-a retrogradat în Liga 3 astfel: clasatele pe locurile 6 și 7 în cele două grupe de play-out au picat direct, iar ocupantele locului 5 au jucat un baraj de menținere / retrogradare.

În debutul acestei săptămâni a avut loc vizita medicală. Mai apoi, vom avea pregătiri pe plan local. Primul amical va fi cu CSM Sighet și se va disputa la Satu Mare îm 21 ianuarie. Apoi, pe 28 ianuarie, Minaur va juca tot în Satu Mare cu FC Bihor. În perioada 30 ianuarie – 10 februarie echipa va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya, unde va susține trei meciuri de pregătire. În 17 februarie, băimărenii vor juca acasă cu Gloria Bistrița. Liga 2 se va relua pe 25 februarie, cu etapa 17, când Minaur va juca acasă cu Concordia Chiajna. Mai sunt apoi alte două meciuri din tur, cu CSA Steaua (deplasare, 4 martie) și cu Gloria Buzău (11 martie, acasă).

Minaur a rezolvat trei transferuri până în acest moment, dar se mai pregătesc și altele. Petre Ivanovici este născut pe 2 martie 1990, joacă pe postul de mijlocaș și a mai evoluat în cariera sa la Vac FC, Farul Constanța, FC Botoșani, FC Voluntari, Concordia Chiajna, Poli Timișoara și AFK Csikszereda. Alexandru Iacob s-a născut pe 14 aprilie 1989 și este fundaș de meserie. A mai evoluat la: Corvinul Hunedoara, FCSB, Victoria Brănești, Oșelul Galați, Viitorul Constanța, Rapid București, Ethnikos, Pafos FC, CS Mioveni. Raul Avram este născut pe 20 iunie 1993 și joacă pe postul de portar. Amai jucat la FC Botoșani, Dacia Unirea Brăila, Farul Constanța și Petrolul Ploiești, mai arată site-ul oficial al clubului băimărean.

C.Ț.

Informații csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu