Share
Foarte bine: Se lucrează intens la podul din Seini de peste Someș! Se fac pregătiri pentru realizarea hidroizolației și a șapei. Vezi ce urmează (FOTO)

Foarte bine: Se lucrează intens la podul din Seini de peste Someș! Se fac pregătiri pentru realizarea hidroizolației și a șapei. Vezi ce urmează (FOTO)

Veștile bune continuă să curgă de la șantierul viitorului pod peste Someș de la Seini.

Autoritățile au anunțat care sunt noi pași urmați pentru ca această cale de acces rutier și pietonal să devină realitate.

„La podul peste râul Someș lucrările continuă la amenajarea rampei de acces, se fac pregatiri pentru hidroizolație și se pregătește turnarea șapei la podețul de trecere de sub rampa de urcare pe viaduct. Acesta va fi primul pod construit peste râul Someș, de la revoluție până în prezent și va lega orașul Seini de comuna Pomi”, au anunțat autoritățile din Seini.

Faptul că proiectul avansează cu pași repezi este un lucru benefic pentru conducătorii auto, întrucât, așa cum am mai spus, podul de la Seini va scurta considerabil traseul dinspre acest colț al Maramureșului atât către Satu Mare și frontiera cu Ungaria, cât și către Cluj-Napoca. Mai mult decât atât, din punct de vedere economic, implementarea acestui obiectiv de investiții va ajuta extrem de mult la dezvoltarea Maramureșului, atât la acestui sector din județ, cât și a celorlalte, prin scurtarea unor distanțe către și dinspre vamă.

C.Ț.

Citește și

Încă un pas înainte: A fost turnată placa de beton la podul peste râul Someș din Seini (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu