Share
Fii tu acel ajutor: Fight For Animals Baia Mare care apără drepturile prietenilor noștri are acum stand în hypermarket! Oferă și tu bani, jucării, așternuturi!

Fii tu acel ajutor: Fight For Animals Baia Mare care apără drepturile prietenilor noștri are acum stand în hypermarket! Oferă și tu bani, jucării, așternuturi!

Fii tu acel ajutor: Fight For Animals Baia Mare care apără drepturile prietenilor noștri are acum stand în hypermarket! Oferă și tu bani, jucării, așternuturi!

În weekendul 29-30 ianuarie, la Auchan Baia Mare, a avut loc un târg de adopții și colectă de hrană pentru micile necuvântătoare, acțiunea fiind organizată de prietenii noștri de la Asociația Fight For Animals Baia Mare.

Acțiunea la care DirectMM a fost partener media oficial s-a dovedit un mare succes: 4 adopții locale, 1250kg hrana pentru câini, 250kg hrana umeda pentru câini și pisici, 40kg hrana pisici, 80kg așternut pentru pisici, 10 baxuri Pad-uri, Paturi/lenjerii, Recompense/jucării/boluri, 1500 lei. Toate cu ajutorul vostru dragi iubitori de animale!! Tocmai de aceea, acțiunea continuă!

„Cu toate că târgul de adopții organizat in weekend s-a încheiat, colecta pentru animale continua cu ajutorul conducerii Auchan Baia Mare. Dacă aveți de făcut cumparaturi la Auchan la intrarea principală, langa casele rapide, găsiți box-pallet-ul Fight for Animals unde puteți dona in continuare, hrana, jucării, așternut. Este o premieră în Baia Mare și poate în județ, când un hipermarket sprijină un proiect despre animalele care au nevoie de ajutor, prin amplasarea acestui box pallet. Mulțumim Auchan Baia Mare, mulțumim directorului Leonard Alin Pop și doamnei manager Carmen. Reușim să îl umplem săptămânal?”, arată reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare.

Ar trebui să mai spunem faptul că noi vă îndemnăm să ajutați să fie umplut săptămânal. Imaginați-vă câți mici prieteni necuvântători au nevoie de ajutor. Unde mai punem faptul că acești oameni sufletiști intervin ori de câte ori este nevoie, așa cum a fost zilele trecute la Recea, când un cățel a fost lovit de mașină.

Acești oameni sufletiști l-au preluat, stabilizat și dus la medic, timp în care au ținut legătura cu polițiști de la nou-înființatul Birou de Protecție a Animalelor, pentru a-i identifica stăpânul.

Acești oameni îngrijesc micuțele animale și le caută stăpâni și merg până unde este nevoie pentru a le salva. Au mers și până la Cluj, fiindcă a fost nevoie. Toate adopțiile realizate de către asociație se efectuează pe baza unei analize a familiei și a locului unde se va adopta, pe baza unui contract de adopție, cu obligativitatea sterilizarii la vârsta potrivită. Mai mult, acești oameni construiesc un adăpost pentru câini și altul pentru pisici, având speranța că vor găsi cu toții stăpâni responsabili. De multe ori ajung să rămână în pană de fonduri din cauza cheltuielilor. Ajută-i să schimbe mentalități! Ajută-i să facă lumea asta mai bună! Ține de noi să oferim micilor prieteni necuvântători care ca specii minunate ne fac viața mai frumoasă să aibă o viață mai frumoasă și individual dacă soarta le-a fost potrivnică! Un câine sau o pisică la casa omului sunt balsam pentru suflet!

C.Ț.

Citește și

Special Fight For Animals: În județul Maramureș acțiunea prietenilor noștri este clar succes veritabil! Patru adopții locale, plus hrană și așternuturi! (FOTO)

Un an de activitate: Fight For Animals Baia Mare, cunoscuta asociație care apără drepturile prietenilor noștri, împlinește astăzi un an de acțiuni pro suflete!

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu