Share
Exclusiv DirectMM! Ionuț Rada: Sportivul de succes care iubește cu adevărat ce înseamnă Maramureșul și a fondat platforma de succes pentru mișcare!

Exclusiv DirectMM! Ionuț Rada: Sportivul de succes care iubește cu adevărat ce înseamnă Maramureșul și a fondat platforma de succes pentru mișcare!

Exclusiv DirectMM! Ionuț Rada: Sportivul de succes care iubește cu adevărat ce înseamnă Maramureșul și a fondat platforma de succes pentru mișcare!

Ionuț Rada are 40 ani, a evoluat pentru Universitatea Craiova, Steaua/FCSB, CFR Cluj, Rapid sau Karlsruhe ori Bari. pe lângă Rocar, Național sau Otopeni, plus Al-Nasr. E jucător de Națională. Vă aduceți sigur aminte de el din sezoanele superbe ale echipelor românești, dar și pentru că este un apropiat al sportivilor maramureșeni.

A lansat de curând cartea „Vreau să joc”, adevărat regulament de mișcare ca să știi că ești bine tu, cu tine, dar, pe lângă asta, este curtat de cluburi ca și viitor antrenor. Iar dacă îi asculți sfaturile s-ar putea să nu greșești. Fiind un prieten al DirectMM.ro din afara Maramureșului, ne-am permis să îl sondăm. 7 întrebări. Are platformă de specialitate, theradaway.ro, și este unul dintre cei mai căutați influenceri sportivi din țară. Ne mândrim cu el!

The Rada Way 

Cătă Țineghe: Ai lansat o carte, ”Vreau să joc”! Care este poveste sa și cui i se adresează?

Ionuț Rada: Este povestea unui copil pasionat de fotbal, si este adresată tuturor celor care au o pasiune, un vis, si prin această cartea vreau sa transmit că se poate!

Cătă Țineghe: Ai generat un fenomen, TheRadaWay! Cui se adresează acest concept?

Ionuț Rada: TheRadaWay este in primul rând educație sportivă, este pentru cei care au pierdut sau nu au încredere atunci când vine vorba de mișcare. Este despre cum să te descoperi și să simți pe pielea ta, că poți fi și altfel, mai energic, mai încrezător, mai zâmbitor!

Sportivitatea

Cătă Țineghe: Ești un mare sportiv. Ce înseamnă sportivitatea, de fapt?

Ionuț Rada: Ca și fost sportiv de performanță, cred ca am o responsabilitate, aceea de a ajuta oamenii, de la cel mai mic până la cel mai mare (este o doamnă bine trecută de 65 de ani care a reușit să fie inspirată de TheRadaWay). Și cred că de asta este nevoie, de implicare, de sprijin, de voință, de curaj!

Cătă Țineghe: Care este cel mai important moment din viața ta de sportiv, pe care îl poți cataloga ca nr.1 în topul tău?

Ionuț Rada: Momente importante cred că sunt mai multe, pentru că în fiecare perioadă petrecută la un club au fost momente frumoase, însă parcursul m-a ajutat mult în ceea ce sunt azi. De la sportivul pe care il vedeți până la omul de familie.

Acel sfat

Cătă Țineghe: Cu toții vrem viața să ne fie sănătoasă! Ajută-ne, te rog, cu startul! Cu ce începem?

Ionuț Rada: Sa începem să conștientizăm situația și să ne fixăm, nu obiective pe termen scurt, și să facem pasul spre un alt stil de viață. Trebuie să fim mai atenți la ce mănâncăm, cum ne odihnim, cum ne hidratăm, cum facem sport. Bineînțeles că nu este ușor, este nevoie de timp, de perseverență, de ambiție, dar toate aceste lucruri merită, Iar asta o vei simți imediat, îți va da încredere.

Maramureșul Radaway

Cătă Țineghe: Ai dori vreodată să antrenezi o echipă mare ca principal, poate naționala?

Ionuț Rada: MultĂ lume mă încurajează sa antrenez, nu mă văd deocamdată în această meserie, necesită foarte multă implicare și ar trebui să sacrific foarte mult familia, am ales acest WAY, și vreau să creez o „mișcare”, o „presiune” pe oameni, vizavi de importanța sportului în viața noastră.

Cătă Țineghe: Ce îți spune Maramureșul? Ai fost vreodată aici? Ce ai văzut? Ce ai vrea să vezi? Ce îți inspiră spiritul moroșenesc?

Ionuț Rada: Am auzit foarte multe lucruri frumoase, încă nu am ajuns în zonă, dar îmi doresc, am auzit de Cimitirul Vesel. Mi se pare super haios cum acest moment trist din viața noastră a fost transformat în ceva care să ofere un zâmbet. Poate ajung cu proiectul TheRadaWay, așa cum am fost invitat la Oradea, Mureș, București. Știu că s-au păstrat tradițiile mult și asta mă bucură mult. Casele sunt foarte frumoase, ca arhitectură, și îi incurajez pe maramureșeni să nu piardă acest lucru minunat. Iubesc ce înseamnă Maramureșul! Le transmit din suflet maramureșenilor să fim mai buni, să ajutăm întotdeauna cu ceea ce putem, Și bineînțeles sport mai mult în fiecare zi! Tot timpul! TheRadaWay😃💪

Îl găsești pe Ionuț pe https://theradaway.ro/ și pe canalul său de Youtube AICI!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu