Share
Doliu: O îndrăgită profesoară din Baia Mare a trecut la cele veșnice

Doliu: O îndrăgită profesoară din Baia Mare a trecut la cele veșnice

Doliu în învățământul maramureșean. Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”, respectiv Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Baia Mare anunță decesul profesoarei Flavia Marincaș.

„Profund îndureraţi, ne despărțim de colega noastră, prof. Flavia Marincaș – un suflet plin de înțelepciune și curaj – care, cu modestie și bunătate, a modelat multe generații de lucaciști.

Suntem și vom rămâne întotdeauna aproape de Antoniu, un elev exemplar al școlii noastre. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dăruiască puterea de a traversa cu bine momentele de adâncă tristețe la pierderea mamei sale, dragi iar colegei noastre, plecată la Cer, să-i dea Pacea și Lumina Sa.

Înmormântarea va avea loc marți, 3 octombrie, începând cu ora 13.00 în localitatea Bogdana, județul Sălaj. Fie-i memoria binecuvântată!”, transmite colectivul de cadre didactice al Colegiului ”Vasile Lucaciu” Baia Mare.

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne lua rămas bun de la colega noastră, profesor Flavia Marincaș, un om minunat, un cadru didactic dedicat și un părinte iubitor. Sincere condoleanțe familiei! Drum lin printre stele, Flavia!”, se transmite pe pagina Școlii „George Coșbuc”.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

  1. Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace !

    Răspunde

Lasă un comentariu