Share
Doi polițiști maramureșeni medaliați la etapa finală a Campionatului Național de Judo al MAI

Doi polițiști maramureșeni medaliați la etapa finală a Campionatului Național de Judo al MAI

Doi polițiști maramureșeni au participat în perioada 14 -17 martie la etapa finală a Campionatului Național de Judo al MAI, care  a avut loc la Călimănești,în județul Vâlcea. Ambii s-au întors acasă cu medalii.

În cele două zile de concurs, zeci de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri români s-au înfruntat într-un spectacol sportiv deosebit pentru a stabili care sunt cei mai buni judoka din Ministerul Afacerilor Interne. Și ne mândrim că un vicecampion și un medaliat cu bronz sunt angajații Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Astfel, la categoria peste 35 de ani, subcomisar de poliție Orban Florin (la -81 de kg) s-a clasat pe locul III și la categoria  sub 35 de ani, subinspector de poliție Pop Bogdan (la -81 de kg) s-a clasat pe locul II.

„Vicecampionul nostru face parte din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională, iar colegul medaliat cu bronz își desfășoară activitatea în cadrul Biroului de Investigații Criminale Baia Mare. Ne bucurăm ca au venit cu o experiență vastă de judo, având multiple titluri de campioni naționali.

Conducerea Inspectoratului adresează felicitări tuturor participanților și mult succes la toate competițiile viitoare!” – transmite IPJ Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu