Share
Discuții privind deschiderea sezonului de schi 2020- 2021; Se vor lua măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii COVID- 19

Discuții privind deschiderea sezonului de schi 2020- 2021; Se vor lua măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii COVID- 19

Joi, 26 noiembrie, prefectul judeṭului Maramureṣ, Silviu- NicolaeUngur, a avut o întâlnire cu Asociaṭia Monitorilor Profesioniṣti de Schi din Maramureṣ, pe tema deschiderii sezonului de schi 2020-2021.

Scopul întâlnirii a fost acela de a se stabili anumite măsuri care urmează să fie luate în contextul pandemiei de coronavirus. Au fost puse în discuṭie câteva aspecte, cum ar fi:

  • eliminarea cozilor de îmbarcare la instalaṭii;
  • transportul înspre/ dinspre pârtiile de schi;
  • funcṭionarea casieriilor de bilete;
  • funcṭionarea centrelor de închiriere a echipamentelor pentru practicarea sporturilor de iarnã;
  • funcṭionarea ṣi deschiderea ṣcolilor de schi;
  • programul de funcṭionare al pârtiilor ṣi al unitãṭilor implicate în dezvoltarea acestui domeniu.

În urma discuțiilor avute, s-a convenit să fie înaintat un material cu propuneri către Comitetul Judeṭean pentru Situaṭii de Urgenṭă Maramureṣ, în vederea analizării acestuia ṣi luarea măsurilor necesare atât pentru buna desfăṣurare a practicării sporturilor de iarnă, cât ṣi a prevenṭiei împotriva răspândirii COVID- 19.

La întâlnire au participat reprezentanți ai mai multor instituții județene, precum și reprezentanṭi ai unităṭilor administrativ teritoriale pe raza cărora funcṭionează pârtiile de schi.

Lasă un comentariu